Μήπως τα ξεχνάς; 5 σημεία- κλειδιά του σώματός σου, που πρέπει να βάζεις άρωμα!

Βιβή Αγγελάκη
Μήπως τα ξεχνάς; 5 σημεία- κλειδιά του σώματός σου, που πρέπει να βάζεις άρωμα!

Στρατηγική τοποθέτηση...

Είναι αυτό που ολοκληρώνει την εμφάνισή μας και αποτελεί την τελευταία οσφρητική πινελιά στο look μας. Το άρωμά μας αποτελεί μέρος της γοητείας μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάται κάθε γυναίκα.

Είτε έχεις βρει αυτό το άρωμα που σε χαρακτηρίζει, είτε είσαι σε φάση που το αναζητάς και πειραματίζεσαι με διάφορα, δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως εκτός από τις κλασικά σημεία που ψεκάζεις (κυρίως στα χέρια, το λαιμό και το σώμα), υπάρχουν και οι κινήσεις ματ που θα κάνουν μεταξύ άλλων τη διαφορά στη διάρκεια του αρώματός σου.

#1.Πίσω από τα αυτιά
Η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο- όπως και στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος που αναφέρονται παρακάτω -είναι πιο λεπτή , καθώς περνούν οι φλέβες και έχει πιο υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η μυρωδιά του αρώματος.

#2. Πίσω από τους καρπούς των χεριών
Προσοχή, όμως! Δεν χρειάζεται να τρίβεις τους καρπούς σου έντονα, γιατί με αυτόν τον τρόπο το άρωμα χάνεται. Απλά πέρνα ταμποναριστά το άρωμα σου από αυτά τα σημεία.

Woman-applying-perfume-009 e695f

#3. Πίσω από τους αγκώνες
Ξεχνάμε να τους περιποιηθούμε και για αυτό πολλές φορές έχουν τραχιά υφή και αφυδατώνονται πολύ εύκολα. Ψέκασε, λοιπόν, το άρωμά σας στην περιοχή πίσω από τους αγκώνες, αφού πρώτα ενυδατώσεις καλά την περιοχή αυτή.

#4. Στον αυχένα και στην πλάτη
Είναι σημεία που ειδικά τώρα το καλοκαίρι επιλέγουμε να αναδείξουμε, φορώντας sexy φορέματα.

#5. Πίσω από τα γόνατα
Αντιμετώπισε την περιοχή πίσω από τα γόνατά σου, όπως αυτή των αγκώνων που αναφέραμε παραπάνω. Ενυδάτωσε και ψέκασε για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματός σου.