Κουρασμένα και πρησμένα μάτια; Αυτή είναι η πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση!

Βιβή Αγγελάκη
Κουρασμένα και πρησμένα μάτια; Αυτή είναι η πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση!

Βάλσαμο για τα summer girls που ξενύχτησαν το Σαββατοκύριακο...

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέρασε και όσες τιμάτε, ως σωστά summer girls, τα καλοκαιρινά night out στις ακρογιαλιές, σίγουρα οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι από τις χειρότερές σας... Εκτός από την επιστροφή στην πεζή καθημερινότητα, μαζί κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια σας οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο, λόγω του ξενυχτιού.

Το αποτέλεσμα; Ένα άτονο, κουρασμένο βλέμμα που φυσικά επηρεάζει όλο σας το look.

Εκτός από το μακιγιάζ που μπορεί μεν να κρύψει τις αντιαισθητικές σκιές στην περιοχή των ματιών, αλλά δεν μπορεί να σας απαλλάξει μια και καλή από αυτές, τη λύση μπορούν να σας δώσουν τα κρύα φακελάκια πράσινου τσαγιού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού πιείτε πράσινο τσάι να βάλετε τα φακελάκια στο ψυγείο ή την κατάψυξη μέχρι να ψυχθούν. Στη συνέχεια καθίστε κάπου αναπαυτικά ή ξαπλώστε και τοποθετήστε τα στα μάτια σας για περίπου 15-20 λεπτά.

Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το πράσινο τσάι βοηθά στην μείωση του πρηξίματος και εξαλείφει τους μαύρους κύκλους. Αμέσως θα αισθανθείτε τα μάτια σας ξεκούραστα και την περιοχή γύρω από αυτά ενυδατωμένη!