Ξενύχτησες; Ιδού πώς θα λάμπεις το επόμενο πρωί!

Βιβή Αγγελάκη
Ξενύχτησες; Ιδού πώς θα λάμπεις το επόμενο πρωί!

Τα σωστά beauty tips μετά από ένα ξέφρενο ΣΚ!

Μπορεί να ξημέρωσε Δευτέρα- όσο και αν δεν θες να το πιστέψεις, μπορεί μια νέα εβδομάδα να ξεκινά στη δουλειά, μπορεί να βρίσκεσαι μια ανάσα μακριά από την καλοκαιρινή άδειά σου, όμως τα σημάδια από το hangover του σαββατοκύριακου δεν λενε να σε αποχωριστούν...

Λίγο τα δροσερά κοκτέιλς και οι καλοκαιρινές βραδιές που τελειώνουν με το πρώτο φως του ήλιου, αφήνουν ορατές τις επιπτώσεις τους κυρίως στην επιδερμίδα σου. Μαύροι κύκλοι, θαμπή όψη, πρησμένα μάτια είναι μόνο μερικά από τα συνήθη φαινόμενα που όμως, μπορείς να αντιμετωπίσεις με αυτά τα «σωτήρια» beauty tips!

1. Κάνε ένα μπάνιο με δροσερό νερό που σίγουρα θα σε ξυπνήσει!

2. Ενυδατώσου σωστά και βαθιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με το αλκοόλ μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Έτσι, μη ξεχνάς αφενός να πίνεις πολύ νερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφετέρου στην καθαρή επίδερμίδα σου να εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα. Για μια extra, πραγματικά δροσερή αναζωογόνηση το πρωί, βάλε την κρέμα ματιών και την ενυδατική σου στο ψυγείο!

2109d78055daa1f0abd34a1b60866890 bb657

3. Μαύροι κύκλοι και πρησμένα μάτια τέλος με εντελώς φυσικούς τρόπους! Εκτός από την κρέμα ματιών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά το ροδόνερο- άπλωσε μια μικρή ποσότητα κάτω και γύρω από τα μάτια σου ή κρύες κομπρέσες νερού που μειώνουν τη φλεγμονή και κάνουν το πρήξιμο να υποχωρεί.

4. Μείνε μακριά από τον ήλιο και να προτίμησε προϊόντα με βιταμίνη C και καφεΐνη που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και τη φλεγμονή.

baa6e4734df8152753f273f14cdff2ed 06ce8

5. Κάνε απολέπιση στο σώμα σου με ένα φυσικό scrub που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με λίγα υλικά από την κουζίνα. Άπλωσε το scrub κάνοντας κυκλικές κινήσεις και χαλαρό μασάζ μιας και με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.

6. Τόνωσε την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου με μια φυσική DIY μάσκα ομορφιάς.

7. Και επειδή όλα έχουν σχέση... Πρόσεξε τη διατροφή σου! Προτίμησε καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας, τα λαχανικά, τις σαλάτες , τους φυσικούς χυμούς και γενικότερα τις μη λιπαρές τροφές , που θα σε βοηθήσουν να «ανακάμψεις»!