Μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Έχουμε το τέλειο trick!

Βιβή Αγγελάκη
Μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Έχουμε το τέλειο trick!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο...

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε ευχηθεί να είχατε μεγαλύτερες βλεφαρίδες ή αισθάνεστε ότι ακόμη και με τη χρήση μάσκαρα οι βλεφαρίδες σας συνεχίζουν να μην είναι εντυπωσιακές;

Αν, λοιπόν, ψάχνετε για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο που θα μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα σας χαρίσει ένα εντυπωσιακό βλέμμα χωρίς κόπο και χωρίς τη χρήση μάσκαρα ... τότε ξεκινήστε να εφαρμόζετε αυτό το trick!

Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως το εντυπωσιακό, σαγηνευτικό βλέμμα είναι ίσως από τα πιο σημαντικά σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

848194cb4c13201917d4e12b363b47d2 1 b6b77

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι: το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σας - που είναι από τα απαραίτητα beauty εργαλεία μας- και το πιστολάκι για τα μαλλιά σας!

Η διαδικασία είναι απλή: Θερμάνετε το ειδικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων με το πιστολάκι για τα μαλλιά σας για μερικά δευτερόλεπτα (15-20 δευτερόλεπτα είναι αρκετά). Προσοχή σε αυτό το σημείο: Πιάστε το ψαλιδάκι και βεβαιωθείτε ότι είναι ζεστό – όχι καυτό- και έπειτα περάστε το στις βλεφαρίδες, όπως κάνετε συνήθως!

Φυσικά, προσέξτε να μην πιέζετε έντονα το ψαλίδι και μην το κρατάτε για παραπάνω δευτερόλεπτα από αυτά που χρειάζονται, γιατί το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι καταστροφικό για τις βλεφαρίδες σας.

(Αν θέλετε μπορείτε να ολοκληρώσετε με δύο στρώσεις από την αγαπημένη σας μάσκαρα).

Οι βλεφαρίδες, όπως και τα μαλλιά μας, μπορούν εύκολα να πάρουν σχήμα με τη χρήση θερμότητας, οπότε χρησιμοποιώντας σωστά το ψαλιδάκι βλεφαρίδων μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο, φυσικό βλέμμα!