Το trick που θα κάνει το άρωμά σας να διαρκεί όλη τη μέρα!

Βιβή Αγγελάκη
Το trick που θα κάνει το άρωμά σας να διαρκεί όλη τη μέρα!

Εύκολο και απλό για να μυρίζετε υπέροχα

«Μία γυναίκα που δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον» συνήθιζε να επαναλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες διασημότητες στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, η Coco Chanel, που στις αρχές της δεκαετίας του 1920 δημιούργησε ένα άρωμα που έφερε την επανάσταση στο χώρο της αρωματοποιίας. Από τότε, κάθε γυναίκα οφείλει να έχει το δικό της χαρακτηριστικό άρωμα που θα μαρτυρά την παρουσία της στο χώρο.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που βάζετε το αγαπημένο σας άρωμα λίγο πριν βγείτε από το σπίτι και μετά από λίγη ώρα παρατηρείτε οτι έχει εξατμιστεί;

Έχουμε το πιο εύκολο trick που θα σας λύσει τα χέρια και φυσικά θα κάνει το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο!

a48cb53ad0db52e3fd48f84789aaec04 7ced8

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι :

Το αγαπημένο άρωμα σας και άοσμη βαζελίνη ή ενυδατική λοσιόν

Η διαδικασία είναι απλή:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα από τη βαζελίνη ή την ενυδατική λοσιόν και κάντε ελαφρύ μασάζ στα «σημεία των παλμών» - εννοώντας στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά- αλλά και γενικότερα στα σημεία που σας αρέσει να ψεκάζετε το άρωμά σας. Στη συνέχεια, ψεκάστε το άρωμά σας πάνω στα εν λόγω σημεία.

Ακριβώς όπως το μακιγιάζ, τα αρώματα χρειάζονται μια βάση προκειμένου να «γίνουν ένα με την επιδερμίδα». Η βαζελίνη και οι ενυδατικές λοσιόν χαρίζουν extra ενυδάτωση πετυχαίνοντας ένα τέλειο συνδυασμό που κάνει το άρωμα να διαρκεί περισσότερο, ενυδατώνοντας το παράλληλα βαθιά .