Πιο λευκά δόντια με τη δύναμη της μπανάνας!

Βιβή Αγγελάκη
Πιο λευκά δόντια με τη δύναμη της μπανάνας!

Το πιο ανέξοδο και φυσικό tip για αστραφτερό χαμόγελο!

Θέλετε να κάνετε το χαμόγελό σας πιο αστραφτερό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; Ψάχνετε για αυτή τη φυσική λύση που μπορεί να κάνει τα δόντια σας πιο λευκά μέσα σε λίγα λεπτά; Τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το trick με μπανάνα!


Θα χρειαστείτε:

Μια φλούδα μπανάνας
Μια οδοντόβουρτσα
Μια οδοντόκρεμα


Η διαδικασία είναι πανεύκολη!

Το μόνο που έχετε να πάρετε μια λωρίδα από τη φλούδα μιας ώριμης μπανάνας και να ξεκινήσετε να τρίβετε για μερικά λεπτά την ινώδη, εσωτερική πλευρά της σε όλα τα δόντια σας.

Προσπαθήστε να μην τραυματίσετε τα ούλα και τα χείλη σας. Αφήστε την πάστα μπανάνας στα δόντια σας για περίπου 10 με 15 λεπτά. Διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε λίγο τηλεόραση, ασχοληθείτε με τον υπολογιστή, κάντε τις δουλειές του σπιτιού και αφού περάσει ο καθορισμένος χρόνος ξεκινήστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας χρησιμοποιώντας μια στεγνή οδοντόβουρτσα και την πάστα μπανάνας που έχετε στα δόντια σας.

Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα δόντια σας με οδοντόκρεμα και νερό όπως κάνετε συνήθως, μέχρι να αφαιρέσετε εντελώς την πάστα μπανάνας από τα δόντια σας. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα και να μέσα σε δύο εβδομάδες θα δείτε ορατά αποτελέσματα .

Κι αν αναρωτιέστε για τις ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας στα δόντια μας... Το κάλιο, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και οι βιταμίνες που περιέχει η φλούδα της μπανάνας, συμβάλουν στη μείωση των λεκέδων στο σμάλτο.