Conditioner: Εκτός από τα μαλλιά, δες ακόμη 4 χρήσεις του!

Βιβή Αγγελάκη
Conditioner: Εκτός από τα μαλλιά, δες ακόμη 4 χρήσεις του!

Πόσες από αυτές ξέρεις;

Εκτός από τα μαλλιά, το conditioner μπορεί να δώσει τη "σωτήρια" λύση σε άλλες 4 περιπτώσεις στη beauty ρουτίνα μας. Πόσες από αυτές ξέρεις; Τσέκαρε παρακάτω...

#1. Καθαριστικό των πινέλων του μακιγιάζ
Τέρμα πια οι δικαιολογίες! Τώρα μπορείς να καθαρίσεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας απλά conditioner! Γέμισε ένα μπολ με χλιαρό νερό και ρίξε μια μικρή ποσότητα conditioner. Στο τέλος, άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Τόσο εύκολο και απλό!

#2. Αντί κρέμας/αφρού ξυρίσματος
Έφυγες τριήμερο και δεν πήρες μαζί σου τον αφρό ξυρίσματος, μην άγχεσαι... Το conditioner είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση που βρίσκεται στο μπάνιο σου και μπορεί να σου χαρίσει ένα βαθύ ξύρισμα και απαλό αποτέλεσμα στα πόδια σου!

#3. Μαλακτική κρέμα για τα πετσάκια των νυχιών
Εκτός από τα μαλλιά μας, το conditioner μπορεί να λειτουργήσει ως μαλακτικό για τα πετσάκια γύρω από τα νύχια μας. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα γύρω από τα νύχια σου σε τακτική βάση και να απαλλάξου μια και καλή από τα ξηρά και αντιαισθητικά πετσάκια.

# 4. Αντί απορρυπαντικού για τα μεταξωτά ή τα εσώρουχά
Προστάτεψε και δώσε μια πιο απαλή αίσθηση στα μεταξωτά ρούχα ή τα εσώρουχά σου χρησιμοποιώντας αντί του κανονικού απορρυπαντικού ή μαλακτικού ρούχων , conditioner! Γέμισε μία μια μικρή λεκάνη με χλιαρό νερό και conditioner, βύθισε τα ρούχα σου και στη συνέχεια άπλωσέ τα, χωρίς να τα στύψεις πολύ σφιχτά. Μόλις στεγνώσουν θα είναι απαλά και μυρωδάτα!