Δες βήμα- βήμα πώς θα το πετύχεις μόνη σου αυτό το χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη
Δες βήμα- βήμα πώς θα το πετύχεις μόνη σου αυτό το χτένισμα!

Θηλυκό και παιχνιδιάρικο μπορεί να σε βγάλει «ασπροπρόσωπη» σε πολλές περιστάσεις

Αγαπάμε τις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και όσος καιρός και αν περάσει, πάντα θα υπάρχουν looks που θα βλέπουμε και θα εντυπωσιαζόμαστε εξίσου. Ένα από αυτά, το θηλυκό και παιχνιδιάρικο χτένισμα που συνόδευε τη συλλογή του οίκου Aadnevik στο London Fashion Week και αντλεί την έμπνευσή του από τον Αγγλικό κήπο.

Aadnevik bl 2397f

Η εμφάνιση και συγκεκριμένα το εν λόγω hairstyle έχει σχεδιαστεί για να κολακεύει τους απαλούς τόνους και τα ελαφριά υφάσματα της συλλογής , που αν και με αρκετή δόση λεπτομέρειας είναι εφικτό ακόμη και από το σπίτι.

Aadnevik Catwalk 073 e506d

Βρήκαμε, λοιπόν, όλες τις λεποτομέρειες για το πώς θα πετύχεις μόνη σου αυτό το χτένισμα.

• Προετοίμασε τα νωπά μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Treatment Light και το Moroccanoil Root Boost από τις ρίζες μέχρι τις άκρες για να δώσεις σχήμα.

• Στέγνωσε τα μαλλιά με τα δάχτυλα σου και δημιούργησε μια φυσική χωρίστρα στη μέση.

Aadnevik Bckstge 014 64527

• Ξεκινώντας από τη δεξιά μεριά του κεφαλιού, δημιούργησε μια πλεξούδα προς τα μέσα, η οποία θα πρέπει να κινείται από το κέντρο, ακολουθώντας τη φορά των μαλλιών προς το αυτί. Ανακάτεψε τα μαλλιά καθώς τα πλέκεις για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και άφησε μερικά τμήματα μαλλιών ελεύθερα στο πλάι.

• Ξεκίνησε μια δεύτερη πλεξούδα με τον ίδιο τρόπο, ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση πάνω από την πρώτη. Στερέωσε τις πλεξούδες στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού πλέκοντας τα μαλλιά 4-5 φορές, αφήνοντας τις άκρες να πέφτουν χαλαρές.

Aadnevik Bckstge 099 d18d7

• Το look είναι ασύμμετρο, γι' αυτό η αριστερή πλευρά του κεφαλιού έχει ένα πρόσθετο βήμα. Δημιούργησε τρείς πλεξούδες. Ακολούθησε τον ίδιο τρόπο όπως πιο πάνω.

• Για να δημιουργήσεις ένα ματ, φυσικής υφής τελείωμα, τράβηξε απαλά τις πλεξούδες προς τα πίσω. Αυτό εκφράζει τη διάθεση για παιχνίδι και το ελεύθερο πνεύμα του χτενίσματος.

Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Antonio Corral Calero, Διεθνής Εκπρόσωπος της Moroccanoil®

Aadnevik Catwalk 220 9988c