Έβαλες περισσότερο άρωμα απ' όσο έπρεπε; Δες τι πρέπει να κανεις!

Βιβή Αγγελάκη
Έβαλες περισσότερο άρωμα απ' όσο έπρεπε; Δες τι πρέπει να κανεις!

Οι δύο πιο άμεσες λύσεις κλειδιά!

Είσαι έτοιμη να βγεις, έχεις βάλει και την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ σου και λίγο πριν πάρεις την τσάντα σου, πιάνεις στα χέρια σου το αγαπημένο σου άρωμα. Πιστή στα λόγια της λατρεμένης Coco Chanel «Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον» ξεκινάς να ψεκάζεις με το άρωμά σου και πάνω στον ενθουσιασμό σου να αφήνεις τη μεθυστική μυρωδιά σου απ' όπου κι αν περνάς, το παρακάνεις...


Αν είσαι από τις τυχερές που το αντιληφθούν αμέσως και έχεις χρόνο, τότε ένα γρήγορο ντους μπορεί να σε σώσει! Αν πάλι ο χρόνος σε πιέζει ή αρχίζεις να το καταλαβαίνεις από τον πονοκέφαλο που όσοι κάθονται γύρω σου ξαφνικά αποκτούν, τότε, σου δίνουμε τις δύο πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις!

92af1752592a6e23edb371e83072bb59 af9c1


Πρώτη Λύση: Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε μια μικρή ποσότητα λευκού ξυδιού και λαδιού. Βούτηξε λίγο βαμβάκι στο μείγμα και πέρασέ το ταμποναριστά στα σημεία της επιδερμίδας σου που έχει ψεκάσει περισσότερο. Άσε να δράσει για μερικά λεπτά και ξέπλυνε με σαπούνι και νερό.


Δεύτερη Λύση: Μούλιασε ένα κομμάτι βαμβάκι σε οινόπνευμα ή αμαμηλίδα και άπλωσέ το ταμποναριστά πάνω στην επιδερμίδα σου.


Φυσικά, το να σκουπίσεις τους καρπούς σου, το λαιμό, ή οπουδήποτε αλλού έχεις ψεκάσει το άρωμά σου με μωρομάντηλα παραμένει μια καλή λύση!