Πώς να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας με πράσινο τσάι!

Βιβή Αγγελάκη
Πώς να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας με πράσινο τσάι!

Δοκιμάστε το πιο εύκολο DIY spray!

Αν βαρέθηκες να βλέπεις τα μαλλιά σου κοντά ή ανησυχείς που ο ρυθμός ανάπτυξής τους είναι πολύ αργός- τόσο που πραγματικά η υπομονή σου έχει αρχίσει να εξαντλείται- αλλά από την άλλη δεν θέλεις να υποκύψεις στον πειρασμό αφενός των extensions αφετέρου των περιττών εξόδων, τότε δεν έχεις να εμπιστευτείς- για 456456876 φορά τη φύση!


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το δικό σου spray με πράσινο τσάι που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να αναπτυχθούν πιο γρήγορα απ' ότι περιμένεις! Χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του, το πράσινο τσάι βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών αναζωογονώντας τα , ενώ παράλληλά μειώνει το ρυθμό της τριχόπτωσης.

e3afbda25aea747a5104a17553af71bb d3d90


Θα χρειαστείς, λοιπόν:


3 κουταλάκια του γλυκού πράσινο τσάι
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
2 φλιτζάνια νερό

Η προετοιμασία θα σου πάρει λίγα λεπτά!


Σε μια μικρή κατσαρόλα ή μπρίκι ανακάτεψε τα 3 κουταλάκια του γλυκού πράσινο τσάι σε σκόνη και τα 2 φλιτζάνια νερό. Βάλτε το μείγμα να βράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια αφήστε το να κρυώσει. Σε αυτό το σημείο προσθέστε τα 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού και βάλε όλο το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι για spray.


Το spray είναι έτοιμο για χρήση!

Ψέκασε το στα φρεσκολουσμένα, νωπά μαλλιά σου, δίνοντας έμφαση στο τριχωτό της κεφαλής. Κάνε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σου για λίγα λεπτά και μετά ξέβγαλε.