Μαύρο τσάι: 3 super beauty χρήσεις του

Βιβή Αγγελάκη
Μαύρο τσάι: 3 super beauty χρήσεις του

Ανςξοδες και εντελώς φυσικές λύσεις!

Μπορεί να έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το πράσινο τσάι και το πόσο σημαντικό είναι στην υγεία μας, όμως το μαύρο τσάι είναι εξίσου ευεργετικό και μας δίνει τις σωτήριες λύσεις ακόμη και σε διάφορα μπιουτοπροβλήματά μας!


Πάμε να δούμε, λοιπόν, 3 super beauty χρήσεις του:

1) Μαύρο τσάι vs Πρησμένα μάτια και μαύροι κύκλοι


Αν ξύπνησες με μαύρους κύκλους και αναζητάς μια γρήγορη και εύκολη λύση εντός σπιτιού, τότε δοκίμασε το μαύρο τσάι. Βράσε 2 κούπες μαύρο τσάι και βάλτο στο ψυγείο. Άφησέ το να κρυώσει για κανένα 2ωρο και στη συνέχεια τοποθέτησε μικρά βαμβακερά pads –αφού πρώτα τα έχεις εμποτίσει μέσα στο μαύρο τσάι- στα μάτια σου για περίπου 15 λεπτά.


2) Μαύρο τσάι vs Σπυράκι

Εάν αισθάνεσαι οτι ένα μικρό σπυράκι πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπό σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το μαύρο τσάι προκειμένου να ηρεμήσεις από αυτόν τον εφιάλτη. Απλά, όταν θα ετοιμάσεις το μαύρο τσάι σου, βγάλε το φακελάκι και άφησέ το να κρυώσει για 2-3 λεπτά. Κι ενώ είναι ακόμη ζεστό, τοποθέτησέ το ακριβώς πάνω στο σπυράκι για 10 περίπου λεπτά. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου.


3)Μαύρο τσάι vs Θαμπά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου είναι θαμπά και άτονα, τότε μην ανησυχείς καθόλου! Το μαύρο τσάι μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη τους λάμψη! Πώς; Απλά, ετοίμασε μαύρο τσάι και λούσου με αυτό 15-10 λεπτά πριν κάνεις μπάνιο. Στη συνέχεια εφάρμοσε κανόνικά το σαμπουάν .