It's Valentine's Day! Το πιο cool μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις απόψε!

Βιβή Αγγελάκη
It's Valentine's Day! Το πιο cool μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις απόψε!

Κι όμως, μπορείς να το πετύχεις σε 4 βήματα!

It’s Valentine’s Day! Μερικές ώρες πριν το αποψινό σου ραντεβού και αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που α) τα έχουν αφήσει όλα για τελευταία στιγμή και δεν έχουν αποφασίσει τι θα φορέσουν άρα πώς θα βαφτούν και πώς θα κάνουν τα μαλλιά τους... κλπ β) έχουν βαρεθεί κάθε χρόνο τέτοια μέρα να κάνουν κόκκινο μανικιούρ και να να φορούν κόκκινο κραγιόν στα χείλη τους (που δεν θα διαφωνήσω οτι είναι από τις πιο safe επιλογές) γ) δεν προτιμούν το κόκκινο κραγιόν και γενικότερα το «φορτωμένο» μακιγιάζ, τότε μην άγχεσαι!

Και εμείς εδώ στο queen, είμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση και φέτος εκτός από τα 3 τέλεια εναλλακτικά σχέδια για τα νύχια σου, σου προτείνουμε για το αποψινό μακιγιάζ σου ένα ‘60s beauty look (δίνοντας έμφαση στα μάτια) και φυσικά ροζ κραγιόν (που είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν)!

3c77b21db7ebe8cfd57d3275e699db72 1aa79
93ed3a4464d13f8f172eb76868c38d6b 06ce7

Έμπνευσή μας, το look της Ellie Goulding από τη φωτογράφισή της σε γνωστό περιοδικό. Η makeup artist που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο look, Marla Belt, το χαρακτήρισε ως ένα συνδυασμό του εμβληματικού μακιγιάζ της Brigitte Bardot με ένα πιο rock and roll στοιχείο.

66733424f2cbbd0d4d5b78184ef32c3a 20864

Και επειδή μας άρεσε πολύ, ψάξαμε τα 4 βήματα- "κλειδιά" της makeup artist για να το πετύχουμε και μόνες μας από το σπίτι!

1. «Πέρασα τη γραμμή των πάνω και κάτω βλεφαρίδων με σκούρο καφέ μολύβι και στη συνέχεια τη «μαλάκωσα» με ένα πινέλο και περνώντας μια ματ γκρι σκιά ματιών .

2. Έπειτα πέρασα από πάνω μαύρο υγρό eyeliner, κάνοντας όσο το δυνατόν πιο λεπτή γραμμή. Φρόντισα να είναι πολύ πολύ κοντά στις βλεφαρίδες για να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές και γεμάτες.

3. Αρχικά χρησιμοποίησα το ψαλίδι προκειμένου να γυρίσω τις βλεφαρίδες και έπειτα τις πέρασα με καφέ μάσκαρα, πάνω και κάτω. Στη συνέχεια, για να δώσω ακόμη μεγαλύτερη έμφαση το βλέμμα και να κάνω τις βλεφαρίδες πιο έντονες, έβαλα μαύρη μάσκαρα στη ρίζα τους.

4. Τέλος, πέρασα μια ελαφριά μεταλλική σκιά- σχεδόν διάφανη στο πάνω κινητό βλέφαρο προκειμένου να κάνω τα μάτια να φαίνονται ακόμη πιο sexy όλο το βράδυ.»

Όσο για την τελευταία πινελιά, έβαλε ένα icy pink κραγιόν στα χείλη, για να διατηρήσει τη σωστή ισορροπία και φυσικά να δώσει ένα πιο ρομαντικό αέρα στο όλο look!

Δες περισσότερα '60s beauty looks στη gallery!