Concealer: 6 σημεία του προσώπου σου που μπορείς να το χρησιμοποιείς και δεν το κάνεις!

Βιβή Αγγελάκη
Concealer: 6 σημεία του προσώπου σου που μπορείς να το χρησιμοποιείς και δεν το κάνεις!

Εκτός από την περιοχή κάτω από τα μάτια, ξέρεις πού αλλού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer για τέλεια κάλυψη;

Εάν οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο και οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι οι μόνιμοι εφιάλτες κοιτώντας το πρωί το πρόσωπό σου στον καθρέφτη, τότε το concealer θεωρείται επάξια ένα από τα ισχυρότερα και πιο δυνατά «όπλα» του νεσεσέρ σου! Λίγες σταγόνες αρκούν για να καμουφλάρουν τις ατέλειες και να μεταμορφώσουν το κουρασμένο πρόσωπό σου σεχρόνο dt, δίνοντάς σου την απαραίτητη ανάσα δροσιάς!


Εκτός, όμως, από τα μάτια, το concealer, μπορεί να θεωρηθεί «θαυματουργό» και σε άλλες περιοχές του προσώπου σου, που μπορεί να εκπέμψουν SOS τελευταία στιγμή! Ποιες είναι αυτές; Τσέκαρε παρακάτω!

1447344976 hbz concealer update 00 index d57f3


- Γύρω από τη μύτη

Πραγματικά «σωτήριο» tip! Άπλωσε ταμποναριστά λίγο κρεμώδες concealer γύρω από τη μύτη σου και κατά μήκος των γραμμών γύρω από το στόμα σου (γραμμές γέλιου) για ένα πιο λαμπερό και λείο αποτέλεσμα, που θα «φιλτράρει» την όποια ατέλεια ή σημαδάκι σε αυτή την περιοχή.

bobbibrown 2c58e

Creamy Concealer Kit, Bobbi Brown, για μεγάλη διάρκεια και τέλεια κάλυψη


- Στο λαιμό και το ντεκολτέ

Είναι από τα σημεία του σώματός μας που κάθε φορά τονίζουμε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε ανελλιπώς, μιας και τα σημάδια του χρόνου κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους! Μικρές κηλίδες , ουλές, σημάδια μπορούν να «σβηστούν» μόνο με ένα πέρασμα.

IMG 5627 22 75fff


- Στα βλέφαρα

Κουρασμένο βλέμμα ενώ έχεις κοιμηθεί αρκετές ώρες; Λίγο concealer στα πάνω βλέφαρά σου είναι αρκετό για να διώξεις την κούραση, να αποκτήσεις έναν ομοιόμορφο τόνο και φυσικά να δείχνεις πιο φρέσκια από ποτέ! Για τέλεια κάλυψη, πέρασε στο τέλος μια ημιδιάφανη πούδρα!

lauramercier 3eddb

Secret Camouflage, Laura Mercier που καλύπτει τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες χάρη στο μοναδικό διπλό του σύστημα που καλύπτει και τελειοποιεί το βλέμμα.


- Στο κόκκαλο του φρυδιού

Θέλεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο έντονα και το βλέμμα σου πιο φωτεινό ; Τότε δοκίμασε να βάλεις λίγο concealer ταμποναριστά στο κόκκαλο των φρυδιών σου!

36903 1 og article portrait f9276


- Στο πηγούνι σου

Ξαφνικό σπυράκι στο πηγούνι; Don’t worry! Αφού απλώσεις τοπικά το ειδικό προϊόν θα το ξηράνει, το foundation ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση ματ με το concealer σου! Εφάρμοσε πάνω στο σπυράκι μια μικρή στρώση ταμποναριστά και σταθεροποίησέ το περνώντας μια στρώση ελαφριάς διάφανης πούδρας!

CL airbrush concealer 7b971

Airbrush Concealer - Retouche Lumière από την Clinique. Στην ουσία είναι ένα πολυδιάστατο στυλό-πινέλο χαρίζει άμεση λάμψη στο πρόσωπο: διαγράφει αντιαισθητικές σκιές και φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές χαρίζοντας λάμψη στο περίγραμμα του προσώπου για μια επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή.


-Στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου

Για ένα fresh, natural look το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το concealer ξεκινώντας από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου και προς τα πάνω, με φορά προς τα φρύδια σου. Αυτό το tip λειτουργεί ως ένα φυσικό «face lift».

makeupforever 08c3d

Full Cover, Make Up Forever: Αδιάβροχο και πολύ μακράς διάρκειας, ανθεκτικό ακόμα και σε «ακραίες» καταστάσεις, λόγω της σταθερότητας της φόρμουλας του.