Μεγαλύτερες βλεφαρίδες; Το απλό trick με τη μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Μεγαλύτερες βλεφαρίδες; Το απλό trick με τη μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Ξεκίνησέ το σήμερα κιόλας!

Είναι αναμφισβήτητα μέσα στις top μπιουτοευχές κάθε γυναίκας! Οι μεγάλες, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες αποτελούν πάντοτε το ζητούμενο σε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, κάνοντας το βλέμμα μας πιο σαγηνευτικό. Ο πιο εύκολος και ανέξοδος σχεδόν τρόπος να τις αποκτήσουμε; Η μάσκαρα, φυσικά!


Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλουμε ακόμη πιο μακριές βλεφαρίδες; Πριν αποφασίσεις να αλλάξεις μάσκαρα δοκίμασε το παρακάτω πανεύκολο τρικ και μη ξεχνάς πως ακόμη και η μάσκαρα έχει τα beauty μυστικά της (όπως και πολλά ακόμη beauty πράγματα που θα ανακαλύπτουμε παρέα)...

chunky eyelashes rocker makeup 63cbf


Πριν πάρεις ανά χείρας την αγαπημένη σου μάσκαρα και πλησιάσεις στον καθρέφτη, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες παρακάτω!

Ξεκίνα να απλώνεις τη μάσκαρα όχι από τη βάση των βλεφαρίδων σου, αλλά εφάρμοσέ την πρώτη στρώση στις άκρες. Πέρασε το βουρτσάκι και στη συνέχεια κάλυψε τις βλεφαρίδες και από την πάνω τους πλευρά με μάσκαρα. Στη συνέχεια, κοίταξε προς τα κάτω μπροστά στον καθρέφτη και συνέχισε με την επόμενη στρώση ακόμη πιο κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου. Πάλι κάνεις την ίδια κίνηση. Από το κέντρο προς τις άκρες, όπως θα έκανες συνήθως.

dsfhcdghjfghj 9137f


Αντί, λοιπόν, να εφαρμόζεις όλες τις στρώσεις μάσκαρα από τη βάση προς το κέντρο (προσοχή σε αυτό το σημείο ΜΗΝ κάνεις υπερβολές) και «επιβαρύνεις» με αυτόν τον τρόπο τις βλεφαρίδες σου, εφάρμοσε την πρώτη στρώση μόνο στις άκρες, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο μήκος και συνέχισε με τις υπόλοιπες. Και φυσικά, δοκίμασε να περάσεις τη μάσκαρα πάνω-κάτω στις βλεφαρίδες σου.