Αν φοράς γυαλιά τότε αυτό το tip μακιγιάζ θα σου αλλάξει τη ζωή!

Βιβή Αγγελάκη
Αν φοράς γυαλιά τότε αυτό το tip μακιγιάζ θα σου αλλάξει τη ζωή!

Τέ-λει-ο!!!

Είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που όσα κορίτσια φοράμε γυαλιά μυωπίας τα ζούμε σε καθημερινή βάση και πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που βαφόμαστε! Ο «εκρηκτικός» συνδυασμός του make up και των γυαλιών είναι αυτός που ευθύνεται για την «τσουλήθρα» που κάνουν συνεχώς τα γυαλιά πάνω στη μύτη μας και μας αναγκάζουν κάθε δύο-τρία λεπτά να τα ανασηκώνουμε.

anigif enhanced buzz 15481 1377729467 25 6501c
qc6c8tc9 d5987


Πιο συγκεκριμένα το foundation δημιουργεί μια πιο λιπαρή βάση στην επιδερμίδα του προσώπου μας , με αποτέλεσμα τα γυαλιά μας να «γλιστρούν» αργά αλλά βασανιστικά πάνω στη μύτη μας και τα νεύρα μας να είναι σε οριακό σημείο. Κι ενώ οι φακοί επαφής φαντάζουν η ιδανικότερη λύση, τι γίνεται σε περίπτωση που δεν μπορείς ή δεν θέλεις να τους φορέσεις;


Αυτό το tip μακιγιάζ έρχεται να μας «σώσει» και να αλλάξει για λίγο τη ζωή μας, αγαπητές μου!

Aubrey Plaza 86e48

Το eye primer, σύμφωνα με τους makeup addicts του Reddit, είναι η λύση στο ενοχλητικό πρόβλημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις λίγο primer ματιών στη μύτη σου πριν το foundation. Με αυτόν τον τρόπο τα γυαλιά θα μείνουν στη θέση τους. «Απλά, άπλωσα μια μικρή ποσότητα από το primer ματιών στη γέφυρα της μύτης μου, δίνοντας έμφαση στο σημείο που «κάθονται» τα γυαλιά. Πολύ εύκολο και αποτελεσματικό tip!» αναφέρει μία χρήστρια του Reddit.


Και η αλήθεια είναι, πως χάρη στη σύνθεσή του, το eye primer είναι σχεδιασμένο για να κρατήσει σταθερό το μακιγιάζ ματιών για πολλές ώρες, μιας και δημιουργεί μία ματ βάση στην επιδερμίδα.

Cat with glasses 60156


Όσο για την εναλλακτική λύση, πολλοί υποστηρίζουν πως λίγη πούδρα ή το Setting Spray μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά και να μας «σώσουν» από τον εφιάλτη!