Τέλος στα μαύρα στίγματα

Τέλος στα μαύρα στίγματα

Mε μια απλή κίνηση τοποθετήστε την ταινία Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Strips, φροντίστε να εφαρμόσει σωστά και ξεκολλήστε την!

Οι ταινίες Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Strips καταπολεμούν τους ρύπους και τη λιπαρότητα και σας προστατεύουν από τους επίμονους εισβολείς, απομακρύνοντας άμεσα τη βρωμιά που κρύβεται βαθιά μέσα στο δέρμα σας και απαλλάσσοντάς σας από τα σημάδια.

Κατασκευασμένες έτσι ώστε να καθαρίζουν τους ενοχλητικούς πόρους μέσα σε λίγα λεπτά, οι ταινίες Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Strips με τη Formula 10.0.6 είναι ο τρόπος για να περιποιηθείτε μια μύτη γεμάτη στίγματα. Εφοδιασμένες με πληθώρα συστατικών, οι σούπερ ταινίες είναι ιδιαίτερα επίμονες όταν χρειάζεται να απομακρύνουν τους ρύπους και το σμήγμα που φράζουν τους πόρους και φυλακίζονται κάτω από την επιφάνεια.

Με το βολικό τους σχήμα που εφαρμόζει στο περίγραμμα της μύτης, οι ταινίες Down To The Pore σάς γλυτώνουν από τα περιττά τρομακτικά μαύρα στίγματα και αφήνουν το δέρμα σας πεντακάθαρο και απόλυτα λαμπερό. Kάνουν όλη τη δουλειά όσο εσείς περιμένετε, απελευθερώνοντας συστατικά μέσα στο δέρμα σας το οποίο αμέσως αρχίζει να δουλεύει στα σημεία που χρειάζεται.

Καθώς η ταινία στεγνώνει, ξέρετε πως ο πηλός καολίνης είναι ιδιαίτερα απασχολημένος όσο απορροφά τις επίμονες βρωμιές και βοηθά ώστε να μην είναι ορατοί οι πόροι. Το συστατικό τεϊόδεντρου, με τη δυνατή αντιοξειδωτική του δράση, αποτοξινώνει το δέρμα και το απελευθερώνει από τα σημάδια και τη συγκέντρωση σμήγματος, ενώ η αμαμελίς διώχνει όλα τα στίγματα με τις φυσικές της στυπτικές ιδιότητες.

Όσο φτάνει η θεραπεία στο τέλος της, έρχεται η σειρά της μενθόλης να κάνει τη δουλειά της, προστατεύοντας και καταπραΰνοντας τους πόρους και αφήνοντας πίσω της μια δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση.

Διαθέσιμες μόνο στα καταστήματα Sephora.