Πώς να διατηρήσετε το μανικιούρ σας περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Πώς να διατηρήσετε το μανικιούρ σας περισσότερο

Για να μην πηγαίνει χαμένο το μανικιούρ...

Τα όμορφα και περιποιημένα άκρα είναι το Α και το Ω στη γυναικεία εμφάνιση. Η χαρά και η ικανοποίηση που παίρνουμε μετά από ένα μανικιούρ δεν περιγράφεται και όσο και να προσπαθούμε να το εξηγήσουμε στο αντίθετο φύλο δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει.

Τι γίνεται όμως όταν το υπέροχο χρώμα των νυχιών μας μόλις δύο μέρες μετά αρχίζει να ξεφτίζει; Εδώ σας έχουμε τρία tips για να διατηρήσετε τα νύχια σας περιποιημένα για πολύ περισσότερο.

1)Κρατήστε τα κοντά και καλοσχηματισμένα

Είναι σχεδόν σαν νόμος ότι όσο περισσότερο θέλουμε να κρατήσει το μανικιούρ μας τόσο πιο κοντά και καλοσχηματισμένα θα πρέπει να είναι τα νύχια μας. Η επιφάνεια η οποία είναι βαμμένη είναι αρκετά μικρότερη και άρα οι πιθανότητες να φύγει το χρώμα λιγότερες, αλλά αποφεύγετε και τον κίνδυνο να πιαστούν κάπου τα μακριά σας νύχια ή ακόμα και να σπάσουν.

2)Περάστε διαφανές σκληρυντικό καθημερινά

Έχετε παρατηρήσει ότι οι επαγγελματίες μετά το τέλος του μανικιούρ περνούν τα νύχια με ένα διαφανές βερνίκι; Υπάρχει λόγος που το κάνουν αυτό. Το συγκεκριμένο βερνίκι προστατεύει το χρώμα από ραγίσματα και το διατηρεί πολύ περισσότερο. Αφιερώστε μόλις 5 λεπτά καθημερινά για να περάσετε το συγκεκριμένο βερνίκι. Προτιμήστε κάποιο που στεγνώνει γρήγορα έτσι ώστε να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Το μυστικό είναι να βάζετε μεγαλύτερη ποσότητα στις άκρες των νυχιών γιατί συνήθως αυτές χαλάνε πρώτα.

3)Κάντε τη λίμα την καλύτερη σας φίλη

Αν αγαπάτε τα βερνίκια νυχιών και δεν μπορείτε να βλέπετε τα νύχια σας χωρίς χρώμα, τότε η λίμα είναι το απαραίτητο εργαλείο για εσάς. Τους δίνει σχήμα, τα γυαλίζει και τα προετοιμάζει ώστε το χρώμα να απλωθεί όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα. Εφαρμόστε το και δε θα χάσετε...