Στυλιστικά τρικ για να φαίνεστε ψηλότερη

Γωγώ Φούντα
Στυλιστικά τρικ για να φαίνεστε ψηλότερη

Mπορεί να μη σας προίκισε η φύση αλλά σας έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές...

Το βάρος, τα μαλλιά ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να αλλάξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τι γίνεται όμως όταν το θέμα σας είναι το ύψος και γνωρίζετε πως ότιδήποτε και να κάνετε δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει; Οι παρηγοριές της μαμάς ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι, ήταν για να μη στενοχωριέστε στο... δημοτικό! Εμείς αντ' αυτού, επειδή ως ελληνίδες δεν φημιζόμαστε και για το μπόι μας, σας έχουμε κάποια έξυπνα στυλιστικά τρικ ώστε να δείχνετε ψηλότερες...

1. Προτιμήστε την μονοχρωμία: Αποφεύγετε να χωρίζετε το σώμα σας σε μέρη και δημιουργείτε την ψευδαίσθηση μιας ενιαίας σιλουέτας.

2. Πείτε όχι στις μεγάλες ζώνες. Πιάνουν πολύ χώρο στο μικρό σας σώμα, κονταίνουν τον κορμό και τα πόδια και γενικότερα τεμαχίζουν την καθετότητα που είναι ταυτόσημη του ύψους.

3. Eπιλέξτε τα V. Μακραίνουν τον κορμό και δημιουργούν την ψευδαίσθηση καθετότητας η οποία προσδίδει ύψος.

4. Απαγορεύονται τα πολύ ψηλά παπούτσια. Όσο κι αν ακούγεται παράλογο, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν κοντό άνθρωπο που προσπαθεί να δείχνει ψηλός. Οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται την απεγνωσμένη προσπάθεια και το πιαθνότερο είναι να καταφύγουν σε μη κολακευτικά σχόλια. Προτιμήστε τακούνια μεσαίου μεγέθους ή έστω λεπτά. Η ουσία άλλωστε των ψηλοτάκουνων είναι να φαίνονται πιο όμορφα τα πόδια, και όχι να κάνουν τους κοντούς, ψηλούς.

5. Φορέστε σακάκια. Προτιμήστε αυτά που φτάνουν ακριβώς κάτω από τους γοφούς. Ούτε μακρύτερα ούτε και κοντύτερα.

6. Απαγορεύονται οι οριζόντιες ρίγες! Προτιμήστε τις κάθετες, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μας, δεν είναι και τόσο απαραίτητες γενικότερα!

7. Φορέστε ρούχα στο σωστό μέγεθος. Τα baggy παντελόνια μπορεί να είναι άνετα και σούπερ μοδάτα αλλά δυστυχώς αφαιρούν πόντους, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείτε. Προτιμήστε λοιπόν εφαρμοστά ρούχα που αναδεικνύουν τις γραμμές του κορμιού σας.

8. Αποφύγετε τις κοντές φούστες και φορέματα. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά το στρίφωμα της φούστας ή του φορέματος όταν το φοράει μία κοντή γυναίκα φτάνει στην μέση του μηρού της με αποτέλεσμα να τραβάει ακόμα περισσότερο τα βλέμματα, και να δείχνει το πόδι ακόμα κοντύτερο.

Διαβάστε επίσης:

Όμορφα μαλλιά μετά το καλοκαίρι

Πώς να κρύψετε τις ατέλειες του προσώπου σας με το σωστό χτένισμα

5 tips μακιγιάζ για να δείχνετε ξεκούραστη στη στιγμή!