Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της January Jones στα Emmys

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της January Jones στα Emmys

Η celebrity makeup artist, Rachel Goodwin, το εξηγεί βήμα βήμα

«Για το look της January στα Emmys δημιούργησα δυνατά smoky eyes σε indigo απόχρωση με διακριτικά χείλη. Ήθελα το μακιγιάζ της να βγάζει μια αίσθηση high fashion και glamour» είπε η Rachel Goodwin η οποία χρησιμοποίησε προϊόντα από το μακιγιάζ του οίκου Chanel.


«Ξεκίνησα προετοιμάζοντας της επιδερμίδα της με το Hydra Beauty Serum της Chanel και συνέχισα με το φον ντε τεν Vitalumiere Aqua, στην απόχρωση Beige». Στα ζυγωματικά της δεν χρησιμοποίησε ρουζ, όπως θα περιμέναμε, αλλά κραγιόν: «Πήρα με το δάχτυλό μου λίγο χρώμα από το κραγιόν Rouge Allure, La Delicate και το άπλωσα στα μάγουλά της, για να δώσω ένα απαλό, ροδαλό χρώμα υγείας» εξήγησε η makeup artist.


«Στα μάτια, όπου δίνεται όλη η έμφαση του μακιγιάζ, άπλωσα τη σκιά llusion D'Ombre, Apparition, σε όλο το πάνω βλέφαρο μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων και την κόγχη του ματιού και την τράβηξα προς τα έξω ώστε να δώσω ένα δραματικό αποτέλεσμα. Τόνισα το άνω και κάτω βλέφαρο με το Waterproof Long Lasting Eyeliner, Noir Intense της Chanel και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα κοφτό πινέλο έκανα blending στο χρώμα του, σύρριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων. Τέλος, άπλωσα αρκετές στρώσεις της μαύρης μάσκαρα Le Volume de Chanel.


Στα χείλη της January, άπλωσα το κραγιόν Rouge Allure, Determinee και στη συνέχεια, με ένα Q-tip αφαίρεσα αρκετό από το κραγιόν, σβήνοντας με αυτό τον τρόπο την ένταση και αφήνοντας ένα απαλό άγγιγμα χρώματος ώστε να εξισορροπήσει την ένταση των ματιών».



Διαβάστε ακόμα

Το μακιγιάζ της Keira Knightley στην ταινία "Anna Karenina"

Backstage Report: το look του οίκου Chanel

Vitalumiere Aqua Compact: το πιο δροσερό φον ντε ντεν του οίκου Chanel