Οι 5+1 καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε αστραφτερό πρόσωπο στη στιγμή!

Οι 5+1 καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε αστραφτερό πρόσωπο στη στιγμή!

Πώς θα αποκτήσετε λαμπερό πρόσωπο; Πώς θα αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και πώς θα την κάνετε απαλή σα μωρού; Το Queen σας δίνει όλες τις απαντήσεις.

 

Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης μας. Η υγεία της επιδερμίδας μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Όλες μας τρέχουμε και καταναλώνουμε μεγάλα χρηματικά ποσά σε κρέμες και καλλυντικά, ενώ η μαγική λύση βρίσκεται μέσα στα ίδια μας τα χέρια. Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας και η χρήση φυτικών μασκών ομορφιάς μπορούν να μας καταστήσουν αυτόματα beauty queens, χωρίς πολλά έξοδα και φυσικά χωρίς καμία ταλαιπωρία και κούραση, αφού όλα μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Ποιοί είναι λοιπόν οι 5+1 τρόποι για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την όψη της επιδερμίδας μας σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα και να απορούν όλοι με το αποτέλεσμα;

1. Καθημερινό πλύσιμο προσώπου πρωί- βράδυ με μεγάλη σχολαστικότητα: Η επιδερμίδα μας πρέπει πάντοτε πριν κοιμηθούμε ή βαφτούμε να είναι πεντακάθαρη. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα μας πρέπει να αναπνέει, και φυσικά αν δεν έχετε ξεβαφτεί, δε θα μπορέσει να το κάνει ποτέ.

2. Ενυδάτωση της επιδερμίδας τουλάχιστον πρωί- βράδυ: Το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση. Ένας βασικός τρόπος είναι η χρήση κρεμών. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε όλο σας το μηνιάτικο σε μια κρέμα ομορφιάς, αφού εκπληκτικά αποτελέσματα μπορούν να σας δώσουν και κρέμες που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι σας με απλά υλικά. Περιποίηση και οικονομία συνδυάζονται!

3. Απολέπιση της επιδερμίδας μια φορά την εβδομάδα: Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να κάνουν απολέπιση μιας και θεωρούν ότι δεν είναι σημαντική για το δέρμα. Αυτό είναι ένα απο τα μεγαλύτερα beauty λάθη, αφού η απολέπιση βοηθάει στο να απομακρύνονται όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να μειώνεται η θαμπάδα του δέρματος. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για να αναγεννηθεί η επιδερμίδα. Χρήματα δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε, αφού πάλι μπορείτε να τις φτιάξετε μόνες σας με βασικά υλικά, όπως: ζάχαρη και λάδι.

4. Εμπλούτιση της διατροφής σας με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία: Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι οι γυναίκες που προσλαμβάνουν καθημερινά ικανοποιητική ποσότητα βιταμινών B,C,E,A έχουν πιο λαμπερή και ζωντανή επιδερμίδα. Μήπως να συμπεριελάβουμε στη διατροφή μας περισσότερα φρούτα και λαχανικά; Πορτοκάλια, σπανάκι, ξηροί καρποί, είναι μερικές τροφές που βοηθούν στην αναγέννηση της επιδερμίδας.

5. Νερό: Όλοι οι διατροφολόγοι φωνάζουν να πίνουμε πολύ νερό και όχι άδικα. Το νερό ενυδατώνει την επιδερμίδα μας και τη βοηθάει να παραμένει ελαστική. Δύο λίτρα νερό τη μέρα είναι αρκετά για να δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

6. Ποιοτικός ύπνος: Όταν μιλάμε για ποιοτικό ύπνο εννοούμε περίπου 8 ωρών και νωρίς το βράδυ. Ο ποιοτικός ύπνος ξεκουράζει την επιδερμίδα και της δίνει ευκαιρία για ανάπλαση.

Όλες,λοιπόν, θα πρέπει να τηρήσουμε αυτά τα απλά, αλλά σημαντικά μυστικά ομορφιάς χωρίς δικαιολογίες. Η ομορφιά είναι στο χέρι μας!

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι όνειρο: Tέλεια επιδερμίδα για 24 ώρες non stop!

Tips & tricks για sexy επιδερμίδα