Οι 10 χρυσοί κανόνες ομορφιάς της Megan Fox!

Οι 10 χρυσοί κανόνες ομορφιάς της Megan Fox!

Η πανέμορφη σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά της λάμψης της

Πολλοί είναι αυτοί που ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία φωτογραφία της Megan Fox- και πολλές επίσης. Όσες αντιθέσεις σε απόψεις κι αν σηκώνει αυτό το όνομα- άλλο τόσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε το ότι ανέκαθεν ήταν και είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες. Η Megan, λοιπόν, αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της. Η διάσημη soon to be mama κυρία, ακολουθεί πιστά 10 κανόνες:

1. Η φιλοσοφία μου συνοψίζεται στο 'less is more', οπότε η καθημερινότητά μου αποτελείται από πολύ καλό πλύσιμο και βαθιά ενυδάτωση με αντηλιακή La Roche-Posay. Πίνω πολύ νερό και θεωρώ ότι ο ύπνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν τον στερούμαι.

2. Πάντα ζήλευα το ξανθό. Αν το έκανα θα γινόμουν πλατινέ σαν την Barbie ή την Pamela Anderson, αλλά δεν το κάνω παρότι το ονειρεύομαι. Θα έβλαπτε τα μαλλιά μου, οπότε όσο δεν έχω ανάγκη να τα βάψω δεν το κάνω. Πιστεύω πως τα λαμπερά και υγιή μαλλιά δεν συνδυάζονται με χημικά.

3. Πάντα έχω μαζί μου το Armani Code άρωμά μου, γιατί μου θυμίζει τη Florida, όπου μεγάλωσα, Χρησιμοποιώ επίσης το Giorgio Armani Luminous Silk Foundation για το μακιγιάζ, Shu Uemura Eyelash Curlers μάσκαρα και αντισηπτικό χεριών. Όταν ταξιδέυω κουβαλάω πάντοτε ενυδατικές διαφόρων τύπωςν μιας και οι κλιματικές αλλαγές μπορεί να ξηράνουν το δέρμα.

4. Ο ορισμός της ομορφιάς για μένα είναι η απλότητα, η κομψότητα και ο αισθησιασμός. Η Ava Gardner είναι το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς για μένα. θεωρώ ότι όταν μία γυναίκα βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό της και παραμένει πιστή στις αξίες της εκπέμπει μία φυσική λάμψη. Η θηλυκότητα δεν εξαρτάται από το τι φοράς και το αν είσαι 'κάπως' - είναι συμπεριφορά.

5. Τα σπορ μου δίνουν θετική ενέργεια, γι αυτό και ασκούμαι κάθε μέρα με τον trainer μου , Harley Pasternak. Κάνω κυκλικές ασκήσεις 45 λεπτων και σηκώνω βάρη αλλά ποτέ δεν κάνω αερόβια.

6. Τρώω 5 φορές την ημέρα και δεν κάνω δίαιτα αλλά τρώω υγιεινά κυρίως ωμά και χορτοφαγικά χωρίς γαλακτικομικά. δεν το τηρώ πάντα λόγω των ταξιδιών και των γυρισμάτων αλλά προσπαθώ. παίρνω φυσικά συμπληρώματα όπως silica και μουρουνέλαιο με θρησκευτική ευλάβεια!

7. Προσπαθώ να διατηρώ φρέσκο το μακιγιάζ μου-καθαρό και όμορφο στο κόκκινο χαλί. Το σήμα καταταθέν μου είναι το κόκκινο κραγιόν με απλά μάτια και ελαφρύ make-up. Στα μάγουλα φοράω υγιές ρουζ ή απλώνω λίγο από το κραγιόν που ήδη φοράω. Χρησιμοποιώ συνήθως το Giorgio Armani Rouge d'Armani Lipstick 400 - γιατί κάνει όμορφη αντίθεση με το λευκό μου δέρμα και τα μαύρα μαλλιά.

8. Ακόμη και όταν είμαι στη δουλειά δεν θέλω να φοράω πολύ make-up, όταν είμαι μόνη μου κυκλοφορώ άβαφτη για να ξεκουράζεται το δέρμα μου.

9. Σε ραντεβού προτιμώ τα φυσικά κυμματιστά μαλλιά σαν να γύρισα μόλις από την παραλία. Είναι τόσο σέξι και μοιάζει ανεπιτήδευτο. Χρησιμοποιώ το Bumble and Bumble Surf Spray αλλά ξέρω πως υπάρχουν αρκετά spray με θαλασσινό νερό που δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα.

10. Πρέπει να πλένω το πρόσωπό μου κάθε 12 ώρες και να το ενυδατώνω μετά. Δεν μπαίνω ποτέ στην μπανιέρα- είναι τόσο βρώμικη συνήθεια. Κάνω μόνο ντουζ και αφήνω το νερό να τρέχει καθαρό πάνω μου. Το σαπούνι πρέπει να ξεπλένεται καλά. Χρησιμοποιώ έλαια σταφυλιού για ενυδάτωση. Πολυ καλό και σίγουρα πιο ελαφρύ από το ελαιόλαδο ή το baby oil!

Διαβάστε ακόμη:
Lea Michelle: «Δεν το πιστεύω πως είμαι πρέσβειρα της L'Oréal Paris!»

Πώς να βρείτε το ιδανικό make-up για το δέρμα σας!