Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Tips από την μανικιουρίστ των σταρ, Deborah Lippmann 

To nude χρώμα στα νύχια είναι τάση αυτή τη σεζόν. Αν και η αλήθεια είναι πως το nude βερνίκι αποτελεί μια ασφαλή, chic επιλογή ανεξάρτητα από σεζόν και trends, γιατί ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα νυχιών.

Η παγίδα στην περίπτωση του nude είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση που θα ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και πάνω σε αυτό η Deborah Lipmann έδωσε πολύ χρήσιμα tips στο instyle.com που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή: "Πάντα υπάρχει ένας σωστός τρόπος να φορέσετε το nude ώστε να σας κολακεύει" είπε η Lipmann. Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του καρπού σας για να δείτε τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αν έχει κίτρινο undertone, σας ταιριάζει ένα οπάκ μπεζ βερνίκι. Αν το χρώμα της επιδερμίδας σας είναι περισσότερο προς το ροζ, επιλέξτε ένα διάφανο μοβ.


Όταν δοκιμάζετε ένα nude βερνίκι, απλώστε το κοντά στη ρίζα των νυχιών σας. Αν σας φαινεται πως κοκκινίζει ή δείχνει γκρι, τοτε δεν ειναι το κατάλληλο για σας. Στόχος σας είναι ένα χρώμα που θα κάνει τα δάχτυλά σας να δείχνουν πιο μακριά και αδύνατα.


Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα στεγνώσετε τα νύχια σας γρήγορα

Μαγικά tips που θα σώσουν το μανικιούρ σας σε 2 λεπτά!

Τι "παίζει" στο μανικιούρ της Zooey Deschanel;