Αντιγράψτε το look: το απλό, θηλυκό χτένισμα της Marion Cotillard

Αντιγράψτε το look: το απλό, θηλυκό χτένισμα της Marion Cotillard

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας Rust and Bone στο Λονδίνο

Στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, στην πρεμιέρα της ταινίας «Rust and Bone», η Marion Cotillard εμφανίστηκε με ένα κομψό μαύρο φόρεμα του οίκου Dior, μίνιμαλ μακιγιάζ και χτένισμα επίσης απλό και θηλυκό, εμπνευσμένο από τα 60's.


Το look των μαλλιών της επιμελήθηκε ο Robert Vetica, Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Moroccanoil, ο οποίος εξήγησε πώς το δημιούργησε, βήμα βήμα:


«Ξεκίνησα στεγνώνοντας με το πιστολάκι τα μαλλιά της Marion, έχοντας ήδη εφαρμόσει μία μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment στις άκρες τους για να βεβαιωθώ ότι θα είναι μεταξένια, λαμπερά και εύπλαστα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα σίδερο για μπούκλες, χώρισα τα μαλλιά σε τούφες και το πέρασα προς διαφορετικές κατευθύνσεις, για να δημιουργήσω χαλαρά και ανέμελα waves.

Για να δώσω όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, πήρα κάποιες τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών και τις χτένισα απλά προς τα πίσω όπου και τοποθέτησα τσιμπιδάκια για να κρατηθούν. Για επιπλέον όγκο, κρεπάρισα την κορυφή και την ψέκασα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για δυνατό κράτημα που διαρκεί και για ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα.'

Τελευταία κίνηση: πέρασα τα δάχτυλά μου ανάμεσα από τα μαλλιά της Marion, ξεχωρίζοντας κάποιες τούφες για να δώσω κίνηση και φυσικότητα στο χτένισμα και τα ψέκασα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για ένα όμορφο και λαμπερό τελείωμα- και για να είμαι σίγουρος πως το χτένισμά της θα κρατήσει για ώρες.»


Να θυμίσουμε πως το Moroccanoil Treatment είναι μία θαυματουργή φόρμουλα, πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο argan που απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά, δίνει φυσικό, μεταξένιο, λαμπερό, χωρίς φριζάρισμα τελείωμα, τα δυναμώνει και να τα αναζωογονεί ενώ επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος- δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως είναι από τα αγαπημένα των hairstylists και των celebrities. Όσο για το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, είναι ένα spray φινιρίσματος εμπλουτισμένο με έλαιo argan που προσφέρει κράτημα διαρκείας και εκτυφλωτική λάμψη στο χτένισμα.



Διαβάστε ακόμα:

Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!

Backstage beauty: ονειρικά χτενίσματα στο show Blumarine για την Άνοιξη 2013

Step by step: Το τέλειο ίσιωμα με πιστολάκι