Σβήστε τους μαύρους κύκλους με 3 κινήσεις

Σβήστε τους μαύρους κύκλους με 3 κινήσεις

Tips από την celebrity makeup artist, Carmindy

«Βλέπω γυναίκες που για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους φοράνε πολλές στρώσεις concealer. Το πρόβλημα είναι πως το προϊόν κάθεται στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να τις κάνει περισσότερο ορατές και τελικά το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου κολακευτικό» λέει η γνωστή makeup artist, Carmindy.


Δείτε τα τρία βήματα που προτείνει η ειδικός για να καμουφλάρετε με επιτυχία τους μαύρους κύκλους και να αποκτήσετε ξεκούραστο, λαμπερό βλέμμα:


1. «Ξεκινήστε απλώνοντας ένα primer για λάμψη σε όλο το πρόσωπο, ώστε να αντανακλά ομοιόμορφα το φως και να φωτίζει φυσικά την επιδερμίδα.

2. Απλώστε το φον ντε τεν σας σε όλο το πρόσωπο, και στην επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Μπορεί να είναι ακόμα και μια ενυδατική με χρώμα, ώστε να έχετε ήδη δημιουργήσει μια βάση. Με αυτό τον τρόπο θα χρειαστείτε λιγότερο concealer για να καμουφλάρετε τους μαύρους κύκλους στη συνέχεια.

3. Τρίτο και τελευταίο βήμα, το concealer. Ο στόχος σας δεν θα πρέπει να ειναι μόνο η κάλυψη αλλά και η λάμψη. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα concealer που να γράφει "brightening, lifting ή illuminating", δηλαδή να δίνει λάμψη. Ο λόγος είναι πως εκτός από τους παράγοντες κάλυψης, η φόρμουλα αυτών των concealer περιέχει ειδικά μικρομόρια που αντανακλούν το φως και με αυτό τον τρόπο "σβήνουν" τις σκιές κάτω από τα μάτια χωρίς να τα "βαραίνουν" με μια μάτ, βαριά στρώση κάλυψης.»



Διαβάστε ακόμα:

Βρείτε το άρωμα που σας ταιριάζει

Berry lips: πώς θα φορέσετε σωστά το trend της σεζόν

Τips για τέλεια αποτρίχωση