Αποκτήστε πρόσωπο... Αγγέλου!

Αποκτήστε πρόσωπο... Αγγέλου!

Ο διάσημος makeup artist, Tom Pecheux, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ στο show της Victoria's Secrets εξηγεί το look

Το style.com βρέθηκε στα παρασκήνια του show και έμαθε από τον Tom Pecheux πώς δημιούργησε το μακιγιάζ των Αγγέλων για το catwalk της επόμενης σεζόν: «Η βασική "γραμμή" είναι πως δεν χρησιμοποιούμε πολύ bronzer», είπε ο διάσημος makeup artist, καθώς έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο πρόσωπο της Doutzen Kroes. «Το χρώμα υγείας είναι καλό, το έντονα ηλιοκαμένο, όμως, όχι- και η Victoria's Secret ήθελε να το περάσει αυτό στο show της».


Όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε, ήταν όλα από το μακιγιάζ της VS (φυσικά) όμως εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα που ήδη έχετε στο νεσεσέρ σας και να αντιγράψετε τα βήματα: Ο Pecheux ξεκίνησε απλώνοντας στο πρόσωπο μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και σταθεροποίησε την βάση με μια διάφανη πούδρα σε σκόνη. Σμίλευσε τα ζυγωματικά με ένα blush σε έντονο ροζ, το οποίο χρησιμοποίησε και στο πάνω βλέφαρο των κοριτσιών, και συγκεκριμένα των μοντέλων που έκαναν το ντεμπούτο τους στο catwalk της VS. «Δείχνουν σαν κούκλες, είναι πολύ φρέσκο, πολύ νεανικό- αυτή είναι η σωστή λέξη», είπε ο Pecheux τοποθετώντας ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια και πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.


Για τις θεές της πασαρέλας, δηλαδή την Alessandra Ambrosio, την Miranda Kerr, την Adriana Lima, ο Pecheux προτίμησε ένα πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ, με πρωταγωνιστή ένα μαύρο μολύβι ματιών με το οποίο τόνισε το άνω βλέφαρο και μετά, πέρασε από πάνω ένα σκούρο καφέ μολύβι που τράβηξε προς τα έξω. «Όταν κάνεις blending, το μαύρο μπαίνει ανάμεσα στις βλεφαρίδες και δίνει ένταση ενώ το καφέ κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο αμυγδαλωτά», εξήγησε. Στο άνω βλέφαρο άπλωσε μια καφέ κόκκινη σκιά κατά μήκος της κόγχης και με μια λαμπερή απόχρωση στο χρώμα της σαμπάνιας που άπλωσε μέχρι το τόξο των φρυδιών, έδωσε λάμψη στο βλέμμα.


Στα χείλη άπλωσε δύο lip tints με διάφανο χρώμα, ένα σε κερασί και ένα σε nude τόνο: «Ξεχάστε το γυμνό French Kiss, τώρα τα ηνία αναλαμβάνει το φιλί της Victoria's Secret», δήλωσε ο Tom Pecheux.