Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart

Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart

Tips για να αντιγράψετε το look από τον Beau Nelson, τον makeup artist που το δημιούργησε

Στην προβολή της ταινίας On The Road στη Νέα Υόρκη πριν λίγες μέρες, η Kristen Stewart εμφανίστηκε με πολύ δυνατό, ιδιαίτερο smoky μακιγιάζ: «Έχω κάνει smoky eyes στην Kristen με εκατό διαφορετικούς τρόπους, ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι διαφορετικό. Έκανα ένα smoky, σχεδόν cat eye, μόνο στο πάνω βλέφαρο, χωρίς μολύβι ή σκιά στο κάτω βλέφαρο. Αυτό έδωσε ένα πολύ μοντέρνο twist στο κλασικό smoky look», εξήγησε ο Beau Nelson.


«Ξεκίνησα πρώτα απο τα μάτια. Χρησιμοποίησα το μολύβι Kohl Power Eye Pencil, Feline της M.A.C ως κρεμώδη σκιά και με ένα πινέλο σχεδίασα το σχήμα των ματιών και έκανα καλό blending. Στη συνέχεια άπλωσα την ματ μαύρη σκιά από την Duo Eyeshadow, Pandora του NARS πάνω απ΄το μολύβι, για να το σταθεροποιήσω και να δώσω ματ υφή στο βλέφαρο. Μετά, χρησιμοποίησα το μαύρο eyeliner Sensai Liquid Eyeliner της Kanebo, για να κάνω ακόμα πιο μαύρη τη γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες. Τέλος άπλωσα αρκετές στρώσεις από τη μαύρη μάσκαρα Carbon Black Voluminous Mascara της L'Oréal Paris, έκοψα ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες στη μέση και τις τοποθέτησα στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Με το προϊόν ντεμακιγιάζ Bi-Facil Makeup Remover της Lancôme, καθάρισα ό,τι είχε πέσει κάτω από τα μάτια και στη συνέχεια άπλωσα στο πρόσωπο την κρέμα La Mer. Συνέχισα με το φον ντε τεν Beauty Traceless Foundation #3 του Tom Ford και το Traceless Foundation Stick #3 επίσης του Tom Ford, το οποίο χρησιμοποίησα στα σημεία που χρειάζονταν έξτρα κάλυψη (γύρω από τη μύτη και στο πηγούνι) και με το Corrector της Bobbi Brown εξαφάνισα τις σκιές γύρω από τα μάτια. Άπλωσα μια ελαφριά στρώση από την διάφανη πούδρα Translucent Loose Powder της Laura Mercier στο κέντρο του προσώπου και γύρω από τη μύτη.


Σμίλευσα τα ζυγωματικά της με την Pro Sculpting Cream της MAC και μετά άπλωσα το ρουζ στην απόχρωση Tangerine του οίκου Burberry και ελάχιστο από το Candlelight Highlighter του Kevyn Aucoin πάνω στα ζυγωματικά. Στα χείλη άπλωσα το κραγιόν Burberry Lipstick, Cameo Pink.»



Διαβάστε ακόμα:


Αποκτήστε πρόσωπο... Αγγέλου!

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett