Κόψτε αφέλειες μόνη σας σε τρία βήματα

Γωγώ Φούντα
Κόψτε αφέλειες μόνη σας σε τρία βήματα

Αλλάξτε λουκ στο λεπτό χωρίς να ξοδέψετε τίποτα!

αφέλειες είναι το trend του χειμώνα και δεν είναι τυχαίο που όλες οι celebrity μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός αμέσως υιοθετούν το συγκεκριμένο στιλ. Πηγαίνουν σε όλα τα πρόσωπα, τονίζουν τα μάτια και καμουφλάρουν το τεράστιο μέτωπο, όταν αυτό φυσικά υπάρχει! Επειδή βέβαια οι καιροί είναι δύσκολοι, θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε, αλλά έτσι είναι, σας έχουμε τρεις απλές κινήσεις ώστε να κόψετε αφέλειες μόνες σας και να ανανεώσετε ανέξοδα την εμφάνισή σας...

Βήμα πρώτο: Λουστείτε και στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί τα βρεγμένα μαλλιά είναι περίπου ένα εκατοστό μακρύτερα οπότε λάθος υπολογισμοί και κόψιμο περισσότερου μήκους από το επιθυμητό, είναι πολύ πιθανοί. Γι' αυτό λοιπόν, φροντίστε να τα έχετε στεγνώσει πολύ καλά πριν πάρετε στα χέρια σας το ψαλίδι!

Βήμα δεύτερο: Σταθείτε σε απόσταση 30 εκατοστών από τον καθρέφτη και μην τραβήξετε τα μαλλιά σας προς τα κάτω προκειμένου να τα κόψετε. Αφήστε τα ελεύθερα και κάντε μικρές ψαλιδιές. Αυτό φυσικά βοηθάει στο να διορθωθούν τυχόν λάθη.

Βήμα τρίτο: Ξεκινήστε από το κεντρο και κρατήστε το ψαλίδι κάθετα με μία ελαφριά κλίση. Κόψτε μικρά κομματάκια κάνοντας ένα ελαφρύ πάνω κάτω ενώ κινείστε προς το αυτί σας. Επιστρέψτε στο κέντρο και κάντε το ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Κόπηκε το κραγιόν σας; Μην το πετάξετε!

Αποκτήστε σαρκώδη χείλη στο λεπτό!

Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Sarah Jessica Parker