Αντιγράψτε το look: το sexy- και waterproof- μακιγιάζ της Rihanna

Αντιγράψτε το look: το sexy- και waterproof- μακιγιάζ της Rihanna

Από την πρόσφατη εμφάνισή της στο X Factor

Στην performance του νέου της signle, Diamonds, η Rihanna θα τραγουδούσε κάτω από τη βροχή που θα έπεφτε στη σκηνή, «οπότε όλο της το μακιγιάζ θα έπρεπε να είναι βασισμένο σε κρεμώδη ή waterproof προϊόντα» είπε στο site του elle η makeup artist Karin Darnell.


Ιδού τα προϊόντα που χρησιμοποίησε: για να δημιουργήσει τα έντονα φούξια χείλη της Rihanna, τα οποία πρωταγωνιστούσαν στο look, η Karin Darnell χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών Chromagraphic Lip Pencil, Process Magenta της MAC και το κραγιόν The Make Up Store, Mandy. Στα μάτια, χρησιμοποίησε το μαύρο μολύβι ματιών Lord&Berry κατά μήκος του άνω βλεφάρου, το οποίο στη συνέχεια έσβησε με ένα πινέλο προς το κινητό βλέφαρο. Για να τονίσει τις βλεφαρίδες και για να εξασφαλίσει σταθερό αποτέλεσμα επέλεξε την μάσκαρα Hypnose της Lancôme.


Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε ως βάση το φον ντε τεν των Dolce&Gabbana και στα μάγουλα ένα κρεμώδες ρουζ Illamasqua. Επιπλέον, για να δώσει έξτρα λάμψη στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά, η Karin Darnell άπλωσε μια ελάχιστη από την κρεμώδη σκιά Creme Eye Colour, Platinum της Laura Mercier.



Διαβάστε ακόμα:

Ποιο hairstyle δεν θα έκανε ποτέ η Rihanna;

Ποιο κραγιόν φοράει η Kristen Stewart;

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow