Πώς να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών

Γωγώ Φούντα
Πώς να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών

Για να έχετε πάντα υπέροχα και λαμπερά μαλλιά!

To φριζάρισμα των μαλλιών είναι ένα φαινόμενο άκρως ενοχλητικό και δυστυχώς αρκετά συχνό κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες λόγω της αυξημένης υγρασίας. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα χειρότερο από το να έχετε φτιάξει με κόπο και χρόνο τα ωραία σας μαλλάκια, και μόλις βγείτε έξω να ξυπνά... η ζούγκλα! Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών και να τα διατηρήσετε λαμπερά και όμορφα...

To σημαντικότερο και κύριο που έχετε να κάνετε, είναι να κουρεύστε αρκετά συχνά ώστε να φεύγουν οι κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών. Το λούσιμο θα πρέπει να γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα ώστε να μην χάνονται και τα φυσικά έλαια της τρίχας ενώ απαραίτητα αφού λουστείτε απλώστε ένα ειδικό conditioner για την ενυδάτωση της τρίχας.

Μία με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιείστε μία ειδική μάσκα μαλλιών ενώ προσπαθήστε να αποφύγετε τη συχνή χρήση σεσουάρ καθώς η θερμότητα αφυδατώνει την τρίχα. Τέλος, αποφύγετε την χρήση προιόντων με αλκοόλ γιατί μπορεί να βλάψουν το τριχωτό της κεφαλής σας και να οδηγήσουν σε τριχόπτωση.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: το sexy- και waterproof- μακιγιάζ της Rihanna

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Φτιάξτε το μόνες σας: Το πιο τέλειο scrub σώματος για το χειμώνα