Βήμα-βήμα: Το rock star look της Gwyneth Paltrow

Βήμα-βήμα: Το rock star look της Gwyneth Paltrow

Μόλις κυκλοφόρησε η δεύτερη φωτό από την καμπάνια της Max Factor και μάθαμε τις λεπτομέρειες

max2

Στο πρώτο look που είδαμε από αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία της Gwyneth Paltrow με την Max Factor (όπου η ηθοποιός δεν ποζάρει απλά ως πρόσωπο της καμπάνιας αλλά εμπνέει και τα διαφορετικά μακιγιάζ, από τις διαφορετικές πτυχές της ζωής της), το μακιγιάζ ήταν λαμπερό, φρέσκο, μίνιμαλ.

Τώρα, τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε rockstar από τους makeup artists της Max Factor και η ίδια λέει για αυτό: Έτσι θέλω το punk rock μακιγιάζ- ελεύθερο, sexy, εκφραστικό!


Δείτε, λοιπόν, τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν και αντιγράψτε το look:



1.Απλώστε το νέο Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation για βάση με μεγάλη διάρκεια και λάμψη.
2.Στα μάτια, απλώστε απαλά την ασημένια σκιά από τη διπλή Smoky Eye Effect Silver Storm της Max Factor στο πάνω βλέφαρο και περάστε και μια απαλή γραμμή κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, απλώστε τη σκιά προς τα έξω σβήνοντάς την σταδιακά και δημιουργώντας ένταση γύρω από τα μάτια.
3.Χρησιμοποιώντας το νέο Colour X-pert Eyeliner της Max Factor σε απόχρωση Deep Black, τραβήξτε μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος των βλεφαρίδων και φτάνοντας ως την εξωτερική. Μπορείτε να δώσετε έξτρα ένταση απλώνοντας την σκιά Earth Spirits Eye Shadow της Max Factor σε απόχρωση Onyx στο πάνω βλέφαρο και με ένα πινελάκι να το ενσωματώσετε με την ασημένια σκιά.
4.Περάστε τη γραμμή των πάνω και κάτω βλεφαρίδων και την εσωτερική κάτω πλευρά τους με ένα μολύβι Kohl σε μαύρο. Τέλος δώστε ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες με τη False Lash Effect mascara της Max Factor σε μαύρο.
5.Χρησιμοποιείστε ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση, περνώντας με ένα πινέλο τα μήλα και τα ζυγωματικά με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω. Κρατείστε την ένταση του look στα μάτια και διατηρείστε τα χείλη λαμπερά και θηλυκά, περνώντας τα με μια απαλή απόχρωση κραγιόν με διάρκεια, όπως το Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Glowing.



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Behind the scenes: Η Gwyneth Paltrow για τη Max Factor

Βάση, makeup και concealer σε ένα προϊόν; Γίνεται!