Χρυσή σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά

Χρυσή σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά

Ο Senior Makeup Artist της MAC,Pablo Rodriguez, εξηγεί βήμα βήμα

Τα ρεβεγιόν και τα πάρτυ των γιορτών είναι η ιδανική αφορμή για να δοκιμάσετε ένα μακιγιάζ βασισμένο στη μεταλλική λάμψη του χρυσού- η οποία ανέβηκε και στα catwalks του χειμώνα. Όπως κάθε ιδιαίτερη, έξω από τα συνηθισμένα, πρόταση, είναι βασικό να ξέρετε το πώς θα το φορέσετε και κυρίως, πώς θα το συνδυάσετε, για να έχετε ένα εγγυημένα edgy&chic αποτέλεσμα. Ο Senior Makeup Artist της MAC, Pablo Rodriguez εξηγεί πως το team της MAC δημιούργησε το συγκεκριμένο look στο show του Α.Herchovitch για τον Χειμώνα 2013:


«Ξεκινήστε με τα φρύδια σας. Χτενίστε τα προς τη φυσική φορά τους και, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών τονίστε τα με γρήγορες, κοφτές κινήσεις, δουλεύοντας από το κέντρο προς την εξωτερική γωνία αλλά φροντίζοντας ώστε το αποτέλεσμα να είναι απαλό, όχι πολύ δραματικό.

Στη συνέχεια με ένα μολύβι ματιών, τονίστε το εσωτερικό περίγραμμα των ματιών- αν το αποτέλεσμα δείχνει πολύ "σκληρό" μπορείτε να το μαλακώσετε πιέζοντας το μολύβι απαλά σύρριζα στις βλεφαρίδες, με το δάχτυλό σας.

Και τέλος, η ώρα για το χρυσό στα μάτια: Είναι πολύ σημαντικό να είναι graphic, οπότε χρησιμοποιήστε ένα κοφτό πινέλο, πάρτε μια μικρή ποσότητα από το pigment "Golden Lemon" της MAC, και εφαρμόστε ταμποναριστά: ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία των ματιών, και κάντε πιο παχιά τη γραμμή καθώς θα φτάνετε προς στην εξωτερική γωνία, χωρίς να κάνετε blending. Κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο, με κραγιόν και ρουζ στην απόχρωση του ροδάκινου.»



Διαβάστε ακόμα

Πώς θα απλώσετε σωστά το φον ντε τεν σας

5 tips για να απαλλαγείτε από την ψαλίδα

Φτιάξε μόνες σας: Μάσκα προσώπου με μέλι και λεμόνι