Για τεμπέλες: Απλά tips για τη φροντίδα τoυ προσώπου σας!

Για τεμπέλες: Απλά tips για τη φροντίδα τoυ προσώπου σας!

Απλά αλλά αποτελεσματικά

Σας καταλαβαίνουμε! Στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας που να βρεθεί χρόνος για θεραπείες και χρονοβόρες περιποιήσεις της επιδερμίδας σας. Μην ξεχνάτε όμως πόσο σημαντική είναι η σωστή περιποίησή της. Το δέρμα προδίδει τα χρόνια σας.

Τι θα λέγατε για μερικά απλά tips που αν όμως τα ακολουθείτε πιστά και σε καθημερινή βάση θα δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα του προσώπου σας;


1.Kαθαρισμός επιδερμίδας: Είναι ο απόλυτος νόμος. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας. Δε νοείται να κοιμάστε βαμμένες. Το δέρμα σας δεν αναπνέει, με αποτέλεσμα να μην αναπλάθεται η επιδερμίδα σας. Ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με ειδικό σαπούνι ή ξεβάψτε το με ένα ειδικό γαλάκτωμα.


2.Πίνετε νερό: Το νερό είναι ένας από τους πιο δυνατούς σας συμμάχους για νεανικό πρόσωπο. Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Έτσι θα είσαστε πάντα ενυδατωμένη. Καλή επιλογή αποτελούν και οι φυσικοί χυμοί. Ιδανική επιλογή στα καφέ, αντί του καφέ ή της παχυντικής σοκολάτας.


3.Κοιμηθείτε: Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία μας. Όταν κοιμάστε σωστά δίνετε τη δυνατότητα στο δέρμα σας για ανάπλαση. Μαύροι κύκλοι και σακούλες δε σας ταλαιπωρούν το ίδιο αν κοιμάστε αρκετά.


4.Αντιηλιακή φροντίδα: Ο ήλιος αποτελεί εχθρός της επιδερμίδας σας. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι. Σας προστατεύει και παράλληλα περιορίζεται η τάση σας για ρυτίδες και πανάδες.


5.Απολέπιση η σημαντική: Οι περισσότερες γυναίκες αδιαφορούμε για την απολέπιση. Και όμως είναι πολύ σημαντική. Εντάξτε την στο beauty πρόγραμμά σας, καθώς απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.


6.Κρέμες, κρέμες, κρέμες: Επαναλαμβανόμαστε για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε κρέμες, νυκτός αλλά και ημέρας. Φροντίστε να αγοράζετε κρέμες με βιταμίνες και αν πλησιάζετε τα 30, αρχίστε να εφαρμόζετε ήπιας μορφής αντιρυτιδικές κρέμες.

Διαβάστε ακόμα:

8 tips για γερά και λαμπερά νύχια μέσα στο χειμώνα!

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα μαλλιών κατά του φριζαρίσματος

Φτιάξτο μόνη σου: Conditioner με κολοκύθα