Πώς θα κάνετε τη σκιά σας να μείνει σταθερή

Πώς θα κάνετε τη σκιά σας να μείνει σταθερή

Ένα εύκολο trick για εγγυημένο αποτέλεσμα 

Το μυστικό βρίσκεται στον συνδυασμό 2 υφών- μιας κρεμώδους και μιας σκιάς σε σκόνη- που "κλειδώνουν" μεταξύ τους και έτσι εξασφαλίζετε πως το χρώμα θα μείνει σταθερό για πολλές ώρες.


Τις περισσότερες φορες, χρησιμοποιώντας μια κρεμώδη σκιά μόνη της πάνω στο κινητό βλέφαρο, μετά από λίγη ώρα το προϊόν καταλήγει να μαζεύεται στην κόγχη του ματιού (αυτό μπορείτε να το αντιμετωπίσετε απλώνοντας λίγη διάφανη πούδρα στο βλέφαρο πριν την κρεμώδη σκιά). Από την άλλη, η σκιά σε σκόνη, αν δεν έχει την ίδια κατάληξη, αρκετά συχνά καθώς περνάει η ώρα χάνει την έντασή της. Το trick, λοιπόν, που κάνουν οι makeup artists είναι να χρησιμοποιήσουν τις δύο διαφορετικές υφές σε συνδυασμό:


Απλώστε την κρεμώδη σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο και με ένα πινέλο περάστε από πάνω τη σκιά σε σκόνη, φροντίζοντας να έχετε προηγουμένως τινάξει το πινέλο από την περίσσεια του προϊόντος (χρυσός κανόνας στο μακιγιάζ: είναι προτιμότερο να προσθέτετε προϊόν και να χτίσετε την ένταση, παρά να προσπαθήτε να το αφαιρείτε). Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα primer ματιών, το οποίο είναι ειδικά μελετημένο για να δημιουργεί την τέλεια βάση για την σκιά που ακολουθεί.



Διαβάστε ακόμα

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ

Πώς να καθαρίσετε τα πινέλα μακιγιάζ

Φτιάξτο μόνη σου: Conditioner με κολοκύθα