Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Jennifer Aniston

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Jennifer Aniston

Στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards

Αν σκέφτεστε πώς θα μπορούσε να λέγεται αυτό το look της Jennifer Aniston, ο Chris McMillan, ο celebrity hairstylist που το επιμελήθηκε, έχει την απάντηση: "California Babysitter".


«Είναι αυτά τα μαλλιά της baby sitter που πάντα θεωρούσα πολύ cool. Είναι όμορφα, sexy μαλλιά. Η Jen ήθελε να νιώθει καλά και να δείχνει στα καλύτερά της- αυτό είναι από τα αγαπημένα της hair styles» είπε ο McMillan και έδωσε tips για όσες ενδιαφέρονται να το αντιγράψουν.


«Ξεκίνησα λούζοντας τα μαλλιά με το Full Shampoo & Conditioner της Living Proof (το brand είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Aniston, στο οποίο είναι και "πρόσωπο") και μετά άπλωσε τον αφρό Full Mousse σε νωπά μαλλιά και έκανα απαλό μασάζ για να δώσω όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Μετά ψέκασα το No Frizz Weightless Styling Spray που δίνει υγιή, λαμπερή εμφάνηση στα μαλλιά. Μετά, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα, ίσιωσα τα μαλλιά και έκανα μια μεγάλη, βαθιά φράντζα στο πλάι. Στο τέλος, άπλωσα το Amp², ένα προϊόν styling που βελτιώνει την υφή της τρίχας και φιξάρει το look».



Διαβάστε ακόμα

Kim Kardashian: Ποιο προϊόν χρησιμοποιεί για να προλάβει τις ραγάδες;

Marc Jacobs: Τι είπε για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει;

Αντιγράψτε το look: Το χτένισμα της Anne Hathaway