Αλλάξτε τα μανό σας με σκιές ματιών!

Αλλάξτε τα μανό σας με σκιές ματιών!

Δημιουργήστε glitter βερνίκια ή διακοσμήστε τα απλά βαμμένα νύχια σας

Η χρυσόσκονη μας θυμίζει κάτι από παραμύθι και ταιριάζει απόλυτα με τo glam ρεύμα στη μόδα και ειδικά στο μανικιούρ. Πολλές από εμάς έχουμε ένα επιπλέον διάφανο βερνίκι ή διπλό κόκκινο- ακόμη και κάποια απόχρωση που δεν φοράμε ποτέ.

Μπορείτε να κάνετε έναν δημιουργικό και γιατί όχι ιδιαλιτερο πειραματισμό φτιάχνοντας παράλληλα τα νύχια και τη διάθεσή σας. Πώς; ..με λίγη χρυσόσκονη ή με μία σκιά ματιών.

Η διαδικασία είναι απλή.

Αν θέλετε να κάνετε σχέδιο ή λεπτομέρεια, θα βουτήξετε το πινελάκι σε μια σκιά ματιών και θα την τοποθετήσετε ταμποναριστά στο νύχι λίγο πριν στεγνώσει το μανό. Θα πρέπει να το βάφετε πάνω από το βερνίκι ώστε να κολλήσει και να μείνει. Μπορείτε να περάσετε τη σκιά μόνο στην άκρη ακόμη και στη βάση. Στο τέλος θα περάσετε μια στρώση διαφανές βερνίκι ώστε να διατηρηθεί και να μη γεμίσετε glitter!

Αν θέλετε να βάψετε όλο το νύχι, σε ένα μπολάκι παίρνετε ένα κομμάτι σκιά ή ρουζ που θα ξύσετε καλά για να μην μείνουν μικρά κομματάκια. Ρίχνετε μικρή ποσότητα από διάφανο βερνίκι. Το ανακατεύετε καλά με το πινελάκι και είναι έτοιμο να το περάσετε στα νύχια σας. Θα το περάσετε δύο φορές και φυσικά θα ολοκληρώσετε μία στρώση γυαλιστικό γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ματ. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε διαφορετικούς συνδυασμούς σκιών.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτο μόνη σου: Η πιο εύκολη και απαλή κρέμα ξυρίσματος

Τips για να δαμάσετε τα φριζαρισμένα ή σγουρά μαλλιά σας