Queen.gr αποκλειστικό: φτιάξαμε απλά και διασκεδαστικά το πιο μυρωδάτο ενυδατικό lip balm

Queen.gr αποκλειστικό: φτιάξαμε απλά και διασκεδαστικά το πιο μυρωδάτο ενυδατικό lip balm

Σπιτικά καλλυντικά φτιαγμένα από τα χεράκια μας.

Πώς θα σας φαινόταν εάν πετούσατε στον κάδο των αχρήστων τις πανάκριβες κρέμες, τα φανταχτερά κραγιόν και τα επώνυμα καλλυντικά και τα αντικαθιστούσατε με άλλα βιολογικά, αγνά και κατευθείαν από τα χεράκια σας. Μετά τη γιόγκα και το πλέξιμο, η diy φιλοσοφία εξαπλώνεται στα καλλυντικά και γίνεται το νέο μας χόμπι που υπόσχεται να μας χαρίσει φρέσκια επιδερμίδα, υπέροχα προΐόντα για το σώμα και ένα νέο εναλλακτικό τρόπο να κατασκευάζουμε μόνοι μας κρέμες, κραγιόν, αποσμητικά και ό, τι μπορείτε να βάλετε με το νου σας.

Η Athinarom ιδρύθηκε το 2012 με στόχο να προσφέρει έναν εναλλακτικό και ασφαλή τρόπο ζωής και αντιμετώπισης της καθημερινότητας μέσα από τη χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες επιστημονικής αρωματοθεραπείας παγκοσμίως και διαθέτει στην αγορά 100% βιολογικά πιστοποιημένα αιθέρια έλαιακαι πρώτες ύλες παρασκευής καλλυντικών, αρωμάτων και σαπουνιών.

Εμείς επισκεφτήκαμε το μυρωδάτο χώρο της Τίνας Καμπάνη, φορέσαμε τα γάντια μας, και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια παρακολουθήσαμε το σεμινάριο αρχαρίων όπου και μάθαμε να φτιάχνουμε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο τρία διαφορετικά καλλυντικά. "Ξεκίνησα ως ζωγράφος και ασχολήθηκα πολύ πρόσφατα με το αντικείμενο της αρωματοθεραπείας εξαιτίας του αδελφού μου που είναι χημικός. Με το internet και τα αμέτρητα βιβλία που υπάρχουν στο εμπόριο ανοίγεται ένας καινούργιος κόσμος με ποικιλίες υλικών και συνταγών για κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει", θα μας πει η κυρία Τίνα ενώ παράλληλα μας δείχνει τα βήματα παρασκευής ενός υπέροχου lip balm με άρωμα μάνγκο.

Κορίτσια και αγόρια μαζεύονται τα προγραμματισμένα απογεύματα στο χώρο της Athinarom και σα μικροί χημικοί πειραματίζονται υπό την καθοδήγηση της κυρίας Καμπάνη και φτιάχνουν κάθε λογής κρέμα, καλλυντικό και καθαριστικό. Εάν στο πακέτο το σεμιναρίου προσθέσετε τις σημειώσεις με τις συνταγές, το πιστοποιητικό παρακολούθησης, αλλά και τα τρία διαφορετικά προΐόντα που κατασκευάσατε και μπορείτε να πάρετε μαζί σας, τότε θα μπορούσαμε να σας πούμε με ευκολία πως μάλλον βρήκαμε το νέο μας χόμπι.

Φτιάξτε και εσείς το ενυδατικό lip balm ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

5g βερυκοκέλαιο
1,4g μελισσοκέρι
1,8 βούτυρο μάνγκο
1 dash μίκα κόκκινο
1 smidgen οξείδιο ροζ

Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μεταλλικό μπωλ, τα ζεσταίνετε στο μπεν μαρί και τα ανακατεύετε. Κατεβάστε από τη φωτιά, ρίξτε στο μείγμα 1 σταγόνα βιταμίνη Ε και 6 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας (εμείς βάλαμε μάνγκο) και ρίξτε το ομοιογενές μείγμα στη θήκη του lip balm.

Είστε έτοιμες!

ΥΓ. ό, τι και να κάνετε μη χάσετε τις ενυδατικές κρέμες με μακαντέμια, lemon tarte, Q10 και υαλουρονικό οξύ θα σας κάνουν 10 χρόνια νεότερες.

Athinarom

Ραβινέ 5 Κολωνάκι, 2107242151

www.ftiaxnokallyntika.gr

info@ftiaxnokallyntika.gr

facebook https://www.facebook.com/athinarom

Διαβάστε επίσης:

Μomix report: το Queen.gr βρέθηκε στο πρώτο μπαρ με μοριακά ποτά και τα ήπιε όλα

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου "Closer", του Sartorialist στη γαλλική μπουτίκ Colette

Queen.gr αποκλειστικό: ταξιδέψαμε στο Saint-Tropez και ζήσαμε 3 μέρες σαν αληθινοί Tropeziens (φωτος)

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Queen.gr αποκλειστικό: τρυπώσαμε πρώτοι στο bazaar υψηλής ραπτικής του Γιώργου Ελευθεριάδη και σας τα λέμε όλα

Από τη Νέα Υόρκη με αγάπη: δείτε τις βιτρίνες των μεγαλύτερων οίκων μόδας