Κουρασμένη επιδερμίδα; Κάντε την κίνηση που θα την ζωντανέψει

Κουρασμένη επιδερμίδα; Κάντε την κίνηση που θα την ζωντανέψει

Είναι το μυστικό της διάσημης makeup artist, Val Garland

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο site της Vogue, η makeup artist που αγαπούν σχεδιαστές και stars μίλησε εφ'όλης της ύλης- μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι έχει στο νεσεσέρ της, τον δικό της τρόπο να φρεσκάρει την κουρασμένη επιδερμίδα των μοντέλων αλλά και τι κατά τη γνώμη της είναι αυτό που κάνει την Kate Moss να ξεχωρίζει.

Τι έχει στο νεσεσέρ της

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μια ενυδατική με χρώμα της Decleor. Χρησιμοποιώ περίπου 3 μάσκαρα- μια Clinique, μια hourglass και μια MAC- γιατί κάθε μία κάνει και διαφορετικό πράγμα. Και δεν ζω χωρίς το ενυδατικό gel για τις βλεφαρίδες Lipocils της Talika. Βοηθάει τις βλεφαρίδες μου να είναι υγιείς και δυνατές. Έχω πάντα μαζί μου ένα μολύβι φρυδιών του Tom Ford, μια ματ σκιά της MAC και ένα κρεμώδες eyeliner της MAC. Προσπαθώ να δοκιμάζω και νέα προϊόντα, γιατί αλλιώς δεν εξελίσσεσαι. Πρόσφατα κάποιος με ρώτησε αν υπάρχει κάτι στο νεσεσέρ μου που έχει μείνει σταθερό για 20 χρόνια και απάντησα πως και βέβαια δεν υπάρχει. Ως makeup artist πρέπει να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα, ειδικά μάσκαρα και βάσεις και ειδικά στον εαυτό μου πρώτα και μετά στα μοντέλα. Γιατί όλα δείχνουν υπέροχα πάνω σε ένα τέλειο δέρμα αλλά οταν τα φορέσει μια μεγαλύτερη γυναίκα...

Πώς φρεσκάρει την επιδερμίδα των μοντέλων

Αν έχω όλο το πρωινό στη διάθεσή μου, κάνω μια κίνηση που ακούγεται υπερβολικά απλή αλλά κάνει δουλειά: αν το δέρμα της είναι κόκκινο, παίρνω σπρέι Evian και ψεκάζω το πρόσωπό της κάθε 15 λεπτά. Το νερό γεμίζει την επιδερμίδα και μειώνει την κοκκινίλα- πραγματικά ειναι θαυματουργό, θα πρέπει να το δοκιμάσετε, ειδικά οταν ταξιδεύετε. Αν δεν έχω τοσο χρονο στη διάθεσή μου, θα χρησιμοποιήσω μια ενυδατική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μου αρέσουν τα προϊόντα της Avene, Embryolisse, Bioderma, ο,τιδήποτε καταπραϋντικό. Αν έχει βγάλει σπυράκια, θα χρησιμοποιήσω μια πολύ ελαφριά ενυδατική και μετά λοσιόν. Και αν υπάρχουν κοκκινίλες, θα απλώσω μια CC Cream.

Διαβάστε ακόμα

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Κάντο όπως η Dita

4 απλά tips μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη