Κλέψτε ιδέα: ο φυσικός τρόπος ντεμακιγιάζ της Evan Rachel Wood

Κλέψτε ιδέα: ο φυσικός τρόπος ντεμακιγιάζ της Evan Rachel Wood

Και άλλα μυστικά ομορφιάς της

Με αφορμή την καμπάνια του νέου αρώματος Gucci Guilty Black στην οποία πρωταγωνιστεί, η Evan Rachel Wood έδωσε συνέντευξη περί ομορφιάς και στυλ στο site του allure.

Ανάμεσα στα άλλα, μίλησε και για το πώς διατηρεί άψογη την λευκή επιδερμίδα της: «Πάντα ήμουν πολύ λευκή, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι πολύ ευαίσθητη στον ήλιο, οπότε φοράω αντηλιακό κάθε μέρα. Λατρεύω το αντηλιακό της Neutrogena, νομίζω πως λέγεται Pure and Free. Δεν είναι καθόλου λιπαρό, δεν έχει άρωμα και έχει έναν πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. Επίσης κάνω συχνά θεραπείες προσώπου, και μικροδερμοαπόξεση πού και πού. Αλλά κυρίως τρώω σωστά, πολλά λαχανικά και πίνω πολύ νερό. Και μου αρέσει να χρησιμοποιώ όσο πιο αγνά καλλυντικά γίνεται. Δεν μου αρέσει να φορτώνω την επιδερμίδα μου, όμως, με πολλά προϊόντα. Ας πούμε, αφαιρώ το μακιγιάζ μου με ελαιόλαδο.

Απλώνω το ελαιόλαδο στο πρόσωπό μου και βάζω πάνω μια ζεστή πετσέτα. Δεν θυμάμαι πού το έμαθα, νομίζω από μια αισθητικό. Φορούσα πολύ μακιγιάζ λογω δουλειάς και ήταν δύσκολο το ντεμακιγιάζ οποτε μου πρότεινε να δοκιμάσω το ελαιόλαδο και πραγματικά έκανε δουλειά.»