Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να κρατήσει περισσότερο

Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να κρατήσει περισσότερο

Πολύτιμα tips τώρα που έπιασαν οι ζέστες

Η Molly R. Stern, μία από τις αγαπημένες makeup artists του Hollywood, αποκάλυψε τα tricks που χρησιμοποιεί για να δώσει έξτρα σταθερότητα στο μακιγιάζ των ματιών των διάσημων πελατισσών της:

- Ξεκινήστε φτάχνοντας μια σωστή βάση. «Για πολύ καιρό πίστευα πως τα primers ήταν πεταμένα χρήματα, όμως όταν δοκίμασα ένα (συγκεκριμένα του Nars) κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος- είναι εκπληκτικά. Μια στρώση από concealer θα κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά αλλά μην χρησιμοποιήσετε φον ντε τεν στα βλέφαρα. Είναι πολύ "υγρό" και η σκιά θα "γλιστρήσει" πολύ γρήγορα.

- Προσθέστε μια λεπτή στρώση κρεμώδους σκιάς, ώστε να δημιουργήσετε μια βάση πάνω στην οποία θα "κολλήσει" η σκιά σε σκόνη. Είναι όπως όταν γεμίζετε τα χείλη σας με ένα μολύβι και από πάνω απλώνετε το κραγιον σας. Επιλέξτε ένα χρώμα που να είναι κοντά στο φυσικό σας και από πάνω την σκιά σε σκόνη που θέλετε. Αν θέλετε ένα look με πολύ έντονο χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε μια κρεμώδη σκιά στην ίδια απόχρωση με την σκιά σε σκόνη.

- Φιξάρετε το look. Απλώστε στα μάτια μια ελαφριά στρώση του blush ή του bronzer που χρησιμοποιείτε στο υπόλοιπο πρόσωπο- ή μια διάφανη πούδρα. Με αυτό τον τρόπο δίνετε επιπλέον διάρκεια στο μακιγιάζ σας και ουσιαστικά "δένετε" τα χρώματα μεταξύ τους.

- Τέλος, γυρίστε τις βλεφαρίδες σας με το ψαλιδάκι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ορκίζομαι πως κάνει τη μάσκαρα να κρατάει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Η πιο απαλή μάσκα αναζωογόνησης

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα

Φτιάξτο μόνη σου: Spray για υπέροχα beach waves