Φτιάξτο μόνη σου: Φυσικές συνταγές ομορφιάς από το Hollywood

Φτιάξτο μόνη σου: Φυσικές συνταγές ομορφιάς από το Hollywood

Διότι και οι stars μπαίνουν στην κουζίνα για να κάνουν beaute!

Μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να δείξει η κοσμετολογία και η αισθητική ιατρική αλλά έχουν αδυναμία στις φυσικές συνταγές ομορφιάς.

Η - νέα μαμά- Kristin Cavallari όταν θέλει να αναζωογονήσει το πρόσωπό της, κάνει την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή με παπαγια, ένα εξωτικό φρούτο πλούσιο σε ευεργετικά ένζυμα: "Βάζω μισή παπάγια στο μπλέντερ, τη χτυπάω και την απλώνω στο πρόσωπό μου για πέντε λεπτά" λέει η star στο Us Weekly. "Είναι πολύ ενυδατική!"

Η Olivia Wilde, μετά από μια κουραστική μέρα στο πλατό, ξεκουράζει τα μάτια της βάζοντας πάνω σακουλάκια τσαγιού που έχει βράσει προηγουμένως. "Την καλύτερη δουλειά την κάνουν όταν είναι κρύα" είπε η ηθοποιός.

Ο Άγγελος της Victoria's Secret, Erin Heatherton, κάνει μια συνταγή που έμαθε κατά τύχη: "Κάποια στιγμή μου έκλεψαν τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο και έχασα τα καλλυντικά μου. Ο δερματολόγος μου μου είπε ότι το καλύτερο που μπορω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω γιαούρτι και μέλι σαν μάσκα. Το γιαούρτι έχει λακτικό οξύ που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και το μέλι είναι φυσικό επουλωτικό και θρεπτικό- είναι πολύ ωραια μάσκα!"

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Η τέλεια μάσκα-smoothie για το σώμα

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub για τα χέρια και τα πόδια με φράουλες

Φτιάξτο μόνη σου: Η πιο εύκολη συνταγή για τα σπυράκια