Κάντο όπως η Emma Watson

Κάντο όπως η Emma Watson

Η hairstylist της ηθοποιού δίνει tips για υπέροχα μαλλιά το καλοκαίρι

Είναι η expert που βρίσκεται πίσω από τις αλλαγές στα μαλλιά της ηθοποιού: η Isabel Guillen μίλησε πρόσφατα για το πώς "εξαργύρωσε" η Emma Watson την δραστική αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της και έδωσε tips για όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι.

«Κάποιες φορές μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να σημαίνει αναγέννηση. Στηνπερίπτωση της Emma, το pixie cut την αναζωογόνησε απόλυτα. Πέρασε με έναν όμορφο τρόπο από τον Harry Potter στην ενήλικη φάση της».

Οι συμβουλές της Isable Guillen για τη φροντίδα των μαλλιών αυτή τη σεζόν:

- Κόβετε συχνά τις άκρες. Όπως ξέρουμε, η ζέστη είναι ό,τι χειρότερο για τα μαλλιά, τα οποία περνάνε δοκιμασίες, γίνονται ξηρά, αποκτούν ψαλίδα και τελικά σπάνε. Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να κλείνετε συχνά ραντεβού για trimming. Με μια τόσο απλή διαδικασία βοηθάτε τα μαλλιά να παραμένουν υγιή, δυνατά και να ανανεώνονται - κάθε 4- 6 εβδομάδες είναι ιδανικό διάστημα.

- Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις εξωτερικές επιθέσεις. Να φοράτε οπωσδήποτε καπέλο, που προστατεύει αποτελεσματικά από τον ήλιο, αλλά συνδυάστε το με το σωστό προϊόν φροντίδας απο τις ειδικές αντηλιακές σειρές, που αφενός δρουν ως ασπίδα προστασίας αφετέρου προσφέρουν βαθιά θρέψη στην τρίχα, την οποία έχει απόλυτη ανάγκη.

- Θεραπείες μαλλιών. Τα όμορφα, υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι το καλύτερο αξεσουάρ μιας γυναίκας. Αποφύγετε όσο γίνεται τη θερμότητα κάνοντας λιγότερο πιστολάκι το καλοκαίρι και πηγαίνετε πιο συχνά στο κομμωτήριο για επαγγελματικές θεραπείες βαθιάς θρέψης, δηλαδή τουλάχιστον μία με δύο φορές το μήνα.

- Δοκιμάστε την πλεξούδα. Είναι ένας από τους καλύτερους διασώστες του στυλ και της υγείας των μαλλλιών το καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

Ombre χείλη: ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνουν το look βήμα βήμα!

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα για ξηρά μαλλιά

Φτιάξτο μόνη σου: Ανακουφιστικό After Sun