Σας ταλαιπωρεί το φριζάρισμα; Δοκιμάστε το κόλπο της Kate Bosworth!

Σας ταλαιπωρεί το φριζάρισμα; Δοκιμάστε το κόλπο της Kate Bosworth!

Το αποκάλυψε ο προσωπικός της hairstylist

Ο celebrity hairstylist και συνεργάτης του Dove, Mark Townsend, μίλησε στο site Beauty High και εξήγησε τι έκανε στα μαλλιά της Kate Bosworth, για να τα προστατέψει από το φριζάρισμα.

Δείτε τι είπε και κλέψτε ιδέες:

«Μισώ το καλοκαίρι αλλά λατρεύω τα καλοκαιρινά χτενίσματα. Ήμουν με την Kate στην Κορέα μερικές μέρες πριν και τα μαλλιά της έχουν την τάση να φριζάρουν μερικές φορές. Έτσι, της έκανα ένα καλό πιστολάκι για να τα ισιώσω και πρόσθεσα μερικές σταγόνες σέρουμ. Ήξερα πως δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε το φριζάρισμα όλη μέρα, οπότε της έφτιαξα μια όμορφη πλεξούδα. Αυτή τη σεζόν οι πλεξούδες δεν είναι ατημέλητες, πράγμα που μου αρέσει πολύ, είναι σφιχτές και καλοσχηματισμενες.

Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα στα μαλλιά σας, βάλτε conditioner, κάποιες φορές και ένα leave-in conditioner είναι καλό, και μετά ίσως ενα προϊόν με σιλικόνη. Ή δοκιμάστε ένα serum, καθώς είναι συχνά πιο ελαφριά, ή λίγο έλαιο καρύδας και μετά μια σταγόνα μόνο από έλαιο argan γιατί σε μεγάλη ποσότητα βαραίνει τα μαλλιά.

Με την πλεξούδα είχαμε ένα χτένισμα που ήταν εύκολο αλλά ταυτόχρονα έδειχνε τα μαλλιά περιποιημένα και επιπλέον δεν είχαμε να ανησυχούμε πως θα χαλάσει με τη ζέστη. Έκανα μια σαφή χωρίστρα στο πλάι, καλό ίσιωμα ώστε να είναι απόλυτα λεία και μετά μια όμορφη πλεξούδα που κατέβαινε στην πλάτη της».

Διαβάστε ακόμα

Λαμπερά, βαμμένα μαλλιά!

Step by step: Το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού!