4 tips για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας

4 tips για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας

Εύκολα και απλά

Οπωσδήποτε η ποιότητα του βερνικιού που χρησιμοποιείτε παίζει βασικό ρόλο στο να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας, όμως συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Δείτε τέσσερα έξυπνα tips για να δείχνουν τα χέρια σας σα να έχετε μόλις τελειωσει απο το ραντεβού σας με τη nail expert!

1. Χρησιμοποιείτε πάντα μια βάση και ένα top coat. Η βάση βοηθάει το χρώμα να "κλειδώσει" πάνω στο νύχι ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από την κιτρινίλα που συνήθως αφήνουν τα σκούρα βερνίκια. Από την άλλη, το top coat είναι απαραίτητο γιατί εφενός σταθεροποιεί και δίνει έξτρα λάμψη στο βερνίκι αφετέρου αποτρέπει σημαντικά το ενδεχόμενο να "ξεφλουδίσει".

2. Περιποιηθείτε τις παρονυχίδες σας. Ακόμα και αν έχετε τέλειο χρώμα, οι παρονυχίδες που ξεπετάγονται χαλάνε την όμορφη εικόνα των χεριών σας. Απλώνετε κάθε βράδυ ένα ειδικό λαδάκι περιποίησης, που θα κρατήσει την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια απαλή και ενυδατωμένη.

3. Λιμάρετε συχνά τα νύχια σας. Ανάμεσα στα μανικιούρ, είναι ο πιο έξυπνος τρόπος "συντήρησης" καθώς διορθώνετε το σχήμα των νυχιών και εξαφανίζετε τυχόν ξεφλούδισμα από την άκρη τους.

4. Χρησιμοποιείτε κρέμα χεριών. Μετά το μανικιούρ με την ειδικό, τα χέρια σας είναι απαλά και ενυδατωμένα. Διατηρήστε αυτό το αποτέλεσμα βάζοντας στην καθημερινότητά σας μια κρέμα περιποίησης χεριών με γλυκερίνη, έλαιο macadamia, βούτυρο κακάο, υαλουρονικό οξύ κλπ- θα δείτε πόση διαφορά κάνει στην συνολική εικόνα των χεριών το να είναι απαλά και περιποιημένα, ακόμα και αν το μανικιούρ σας χρειάζεται φρεσκάρισμα.