Spray για ευκολοχτένιστα μαλλιά: Φτιάξ’το μόνη σου και απόκτησε τα πιο μαλακά μαλλιά!

Spray για ευκολοχτένιστα μαλλιά: Φτιάξ’το μόνη σου και απόκτησε τα πιο μαλακά μαλλιά!

Τέρμα στους κόμπους και στο δύσκολο χτένισμα

Οι περισσότερες από εμάς διαθέτουμε μαλλιά άγρια, τα οποία μας κάνουν τη ζωή δύσκολη όταν πάμε να τα χτενίσουμε. Μετά το λούσιμο, ξεκινά ο Γολγοθάς. Πώς θα τα ξεμπερδέψεις γρήγορα χωρίς να σπάνε οι άκρες; Η λύση είναι απλή! Βρήκαμε για εσάς ένα super DIY spray, το οποίο θα σας λυτρώσει. Είναι πανεύκολο και αποτελείται από πολύ απλά και οικονομικά υλικά. Πάμε, λοιπόν, να φτιάξουμε μαζί το spray που χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας. Αντιμετωπίστε την αφυδάτωσή τους, ψεκάστε τα με το spray και δώστε τους αέρα δροσιάς.


H διαδικασία πολύ απλή: Πάρτε ένα άδειο μπουκάλι και ρίξτε σε αυτό λίγη ποσότητα μαλακτικής. Ρίξτε κατευθείαν χλιαρό νερό, κλείστε το μπουκάλι με το καπάκι του και ανακινείστε καλά. Όταν η μαλακτική κρέμα θα έχει διαλυθεί τελείως ψεκάστε με το μείγμα τα μαλλιά σας. Αποφύγετε τη ρίζα.


Τόσο απλά. Τα μαλλιά σας θα είναι μαλακά και θα ξεμπλέκονται πανεύκολα. Επιπλέον, θα μυρίζουν θαυμάσια και αν προσέξετε την ποσότητα μαλακτικής που θα προσθέσετε, δε θα βαραίνουν καθόλου!

Διαβάστε ακόμα

«Διαλύστε» την κυτταρίτιδα: Φτιάξτε μόνες σας coffee scrub και καταπολεμήστε την τώρα!

Φτιάξτο μόνη σου: Η τέλεια μάσκα προσώπου μετά την παραλία

Τέλειο μαύρισμα χωρίς ήλιο; Φτιάξτε μόνες σας self-tan με βότανα και αποκτήστε χρυσαφένια επιδερμίδα!