Φον ντε τεν το καλοκαίρι; Φορέστε το σωστά!

Φον ντε τεν το καλοκαίρι; Φορέστε το σωστά!

Συμβουλές από τη makeup artist της Jennifer Aniston

Είναι γεγονός πως με το που πιάνουν οι ζέστες, το φον ντε τεν είναι από τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που αποχωρούν από το νεσεσέρ μας, για χάρη μιας ελαφριάς φόρμουλας- πχ, μιας BB Cream.

Όμως αν δεν θέλετε να το αποχωριστείτε, η makeup artist της Jennifer Aniston, Angela Levin, εξήγησε στο site του Harpers Bazaar τον σωστό τρόπο να το φορέσετε ώστε να μην ασφυκτιά η επιδερμίδα σας αλλά να δείχνει φρέσκια και λαμπερή.

«Ποτέ δεν ξεκινάω να δουλεύω στην επιδερμίδα αν δεν είναι καλά ενυδατωμενη. Το καλοκαίρι υπάρχει λίγη υγρασία στην ατμόσφαιρα, οπότε δεν χρειάζεστε μια βαριά ενυδατική κρέμα. Προσωπικά λατρεύω το Chanel Hydra Beauty Serum γιατί απορροφάται απόλυτα από την επιδερμίδα. Στη συνέχεια απλώνω ένα primer, γιατί βοηθαει στο να διατηρηθεί φρέσκο το μακιγιάζ.

Το καλοκαίρι, δεν θέλουμε βαριές βάσεις. Αντί να καλύψετε όλο σας το πρόσωπο, βάλτε τέσσερις σταγόνες, μία στο κέντρο του μετώπου σας, από μία σε κάθε μάγουλο και μία στο κάτω μέρος του πηγουνιού σας. Απλώστε το με τα χέρια ή με ένα πινέλο για φον ντε τεν. Εγώ προτιμώ το πινέλο, γιατί μπορείς να φτάσεις στις πιο μικροσκοπικές γωνίες του προσώπου, γύρω από τη μύτη και στα βλέφαρα. Το πινέλο απλώνει το φον ντε τεν ομοιόμορφα και έτσι ουσιαστικά μιμείται την φυσική όψη της επιδερμίδας.»