Ατημέλητα μαλλιά; Φτιάξτε σε ένα μόλις λεπτό τον πιο τέλειο κότσο σε σχήμα... φιόγκου!

Ατημέλητα μαλλιά; Φτιάξτε σε ένα μόλις λεπτό τον πιο τέλειο κότσο σε σχήμα... φιόγκου!

To Bow Bun θα σας ενθουσιάσει! Τα βήματα απλά, το αποτέλεσμα άψογο!

Υπάρχουν μέρες που τα μαλλιά μας δε λένε να δαμαστούν. Οι τρίχες πετάνε προς κάθε κατεύθυνση και το φριζάρισμα επιμένει. Ξυπνήσατε το πρωί και δεν έχετε χρόνο για styling; Σας βρήκαμε την τέλεια λύση και λέγεται Bow Bun.


O κότσος σε σχήμα φιόγκου θα σας λύσει τα χέρια. Σε ένα μόλις λεπτό θα αποκτήσετε ένα super stylish χτένισμα. Τα βήματα είναι τα εξής:


1. Χτενίζετε καλά τα μαλλιά σας (μην τα χτενίσετε καθόλου αν θέλετε τον κότσο ατημέλητο)
2. Πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά με ένα ελαστικό λαστιχάκι και στην τελευταία στροφή του τα πιάνετε κότσο, αφήνοντας την ουρά των μαλλιών σας (τα άκρα) ελεύθερα, με φορά προς το μέτωπο
3. Χωρίστε τον κότσο σε δύο ίσα τμήματα
4. Πιάστε τις άκρες, ενώστε τις με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε τις προς τα πίσω, ακριβώς στο κέντρο, ανάμεσα στα δύο τμήματα μαλλιών που είχατε πριν χωρίσει. Σταθεροποιήστε τα με τσιμπιδάκια
5. Ψεκάστε με λακ και είστε έτοιμες. Είτε σφιχτός, είτε χαλαρός, ο κότσος-φιόγκος είναι τέλειος! Στο χέρι σας είναι πώς θα τον φτιάξετε!

bowbun 3x


Δείτε το tutorial ΕΔΩ . Επιπλέον, δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery που σας εξηγούν step by step πώς θα τον φτιάξετε. Good luck!!

Διαβάστε ακόμα

Spray για ευκολοχτένιστα μαλλιά: Φτιάξ'το μόνη σου και απόκτησε τα πιο μαλακά μαλλιά!

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα ματιών με ροδάκινα

Πως να φτιάξετε την ψαροκόκαλη αλογοουρά της Nicole Scherzinger!