Η θαυματουργή συνταγή που θα σας λυτρώσει από τις ταλαιπωρημένες άκρες!

Η θαυματουργή συνταγή που θα σας λυτρώσει από τις ταλαιπωρημένες άκρες!

Μακριά, υγιή μαλλιά τώρα!

Ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και επιδεινώνουν το πρόβλημα της ενοχλητικής ψαλίδας. Φροντίστε να λούζετε τα μαλλιά σας μετά την παραλία και να τα ενυδατώνετε με ειδικές μάσκες. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονη ποσότητα νερού. Εντοπίσαμε, λοιπόν, για εσάς μια θαυματουργή συνταγή για ταλαιπωρημένες άκρες. Αν θέλετε να προστατέψετε τα μαλλιά σας και να τα βοηθήσετε να μη δημιουργούν γρήγορα ψαλίδα, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την εξής πανεύκολη συνταγή:


Θα χρειαστείτε: δύο κουταλιές της σούπας μέλι, μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο και μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο.
Εκτέλεση: Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες. Αφήστε την να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Η μάσκα αυτή θα μαλακώσει τις άκρες σας και θα σας χαρίσει υγιή μαλλιά. Φυσικά αν τα μαλλιά σας είναι ήδη καμένα δε μπορεί να κάνει θαύματα! Σε αυτή την περίπτωση επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για μια ανανέωση!

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξε μόνη σου μάσκα μήλου για λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Φτιάξτε μόνες σας, εύκολα και γρήγορα, το πιο μυρωδάτο body butter!

Φτιάξτο μόνη σου: Smoothie καρύδας για τα μαλλιά!