Πώς θα φορέσετε σωστά την κρέμα ημέρας

Πώς θα φορέσετε σωστά την κρέμα ημέρας

Απλά βήματα για να εκμεταλλευτείτε τέλεια την φόρμουλα που επιλέξατε

Ακόμα και αν έχετε ελάχιστο χρονο στη διάθεσή σας, αξίζει να τον αφιερώσετε για να απλώσετε σωστά την κρέμα ημέρας σας καθώς έτσι θα εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση των συστατικών της:

1. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, ρίξτε μια ματιά στην επιδερμίδα σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποια σημεία της έχουν διαφορετική ¨συμπεριφορά" από τη συνηθισμένη, πχ αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση κλπ, φροντίστε τις συγκεκριμενες ζώνες στοχευμένα με ένα διαφορετικό προϊόν.

2. Ξεκινήστε ζεσταίνοντας μια μικρή ποσότητα κρέμας ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείτε τα συστατικά της φόρμουλας με τη θερμοτητα του σώματός σας και έτσι απορροφάται πιο εύκολα από το πρόσωπο.

3. Απλώστε στις ξηρές ζώνες μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος, κάνοντας ταμποναριστές και κυκλικές κινήσεις.

4. Συνεχίστε με το υπόλοιπο πρόσωπο και τον λαιμό. Ζεστάνετε την κρέμα με τα δάχτυλά σας και ξεκινήστε από τα ζυγωματικά κάνοντας ταμποναριστές και κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω. Στόχος σας είναι να κάνετε απαλό μασάζ αλλά όχι να ταλαιωπρήσετε την επιδερμίδα σας ή να κάνετε καθοδικές κινήσεις.

5. Συνεχίστε κάνοντας κυκλικές κινήσεις κατά μήκος του μετώπου.

6. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με κινήσεις προς τα πάνω, κατά μήκος του λαιμού, και μην ξεχάσετε να φροντίσετε και την περιοχή του ντεκολτέ, μια εξίσου σημαντική κίνηση. Αν κοιμάστε στο πλάι, οι γραμμές που σχηματίζονται κατά μήκος του ντεκολτέ σταδιακά μπορεί να βαθύνουν και να γίνουν ρυτίδες- οπότε μην παραμελείτε τη φροντίδα και αυτής της περιοχής.