Πώς θα φτιάξετε το τέλειο σινιόν μπαλαρίνας

Πώς θα φτιάξετε το τέλειο σινιόν μπαλαρίνας

Οδηγίες step by step 

Με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς SP Luxe Oil στην Μεγάλη Βρετανία, ο Adam Reed ο οποίος είναι Style Ambassador της Wella, έδειξε στο graziadaily πώς μπορούμε να κάνουμε μόνες μας το τέλειο ballerina bun.

"Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και είναι ένα look πολύ σοφιστικέ" εξήγησε ο hair expert. "Η προετοιμασία των μαλλιών είναι πολύ σημαντική και τα προϊόντα της σειράς SP Luxe Oil της Wella δίνουν την απόλυτη απαλότητα, λάμψη και μεταξένιο τελείωμα στην τρίχα.

Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο σινιόν μπαλαρίνας, ξεκινήστε βουρτσίζοντας τα μαλλιά προς τα πίσω- αν έχετε να αντιμετωπίσετε ατίθασα τριχάκια λόγω στατικού ηλεκτρισμού, πάρτε μια λακ, ψεκάστε με αυτή τη βούρτσα σας και χτενίστε τα σημεία. Πιάστε τα μαλλιά σε ψηλή αλογοουρα, πάρτε ένα λαστιχάκι με μικρό γαντζάκι και γυρίστε το γύρω από την βάση του ponytail. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν τριχάκια, ψεκάστε τις παλάμες σας με λιγη λακ και περάστε τις απαλά στο μπροστινό και πισω μέρος του κεφαλιού. Και τώρα ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε ένα αξεσουάρ που πολλοί το θεωρούν ξεπερασμένο αλλά είναι ιδανικό για να φτιάξετε το τέλειο σινιόν: ένα φιλέ στο χρώμα των μαλλιών σας. Ψεκάστε μια φουρκέτα με λάκ και με αυτή στερεώστε το φιλέ στο λαστιχάκι. Στη συνέχεια περάστε το ponytail μέσα στο φιλέ, γυρίστε το γύρω από το poinytail, βάλτε το δάχτυλό σας πάνω στο λαστιχάκι και κρατώντας το τελείωμα του φιλέ, γυρίστε τα μαλλιά σας σε σινιόν. Γυρίστε το τελείωμα του ponytail κάτω από τα μαλλιά και στερεώστε το γύρω γύρω με φουρκέτες. Ψεκάστε με ένα spray για κράτημα και λάμψη, και θα έχετε το πιο ανάλαφρο, θηλυκό και chic σινιόν".