Φτιάξτο μόνη σου: 2 τέλειες μάσκες με μέλι για μετά τις διακοπές!

Φτιάξτο μόνη σου: 2 τέλειες μάσκες με μέλι για μετά τις διακοπές!

Καταπολεμούν τις κηλίδες και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, βοηθήστε την επιδερμίδα σας να ξαναβρεί την ισορροπία και τη λάμψη της με δύο φυσικές συνταγές που έχουν ως βάση το μέλι

Αν σας απασχολούν οι καφέ κηλίδες, ετοιμάστε μια μάσκα με μέλι και παπάγια, η οποία περιέχει εξαιρετικά ευεργετικά ένζυμα που επαναφέρουν την ομοιομορφία στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αναμείξτε σε ένα μπωλ δύο κουταλιές μέλι με μισό φλιτζάνι ώριμη παπάγια, την οποία θα έχετε λιώσει με το πιρούνι. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφήστε τη για 15 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Συνεχίστε κανονικά με την ενυδατική σας. Μπορείτε να κάνετε τη μάσκα δυο φορές την εβδομάδα.

Αν το ζητούμενό σας είναι να διώξετε τη θαμπάδα, μια μάσκα με μέλι και χυμό πορτοκαλιού είναι αυτό που χρειάζεστε: Αναμείξτε 3 κουταλιές από φρέσκο χυμό πορτοκαλιού με 4 κουταλιές της σούπας μέλι. Απλώστε τη στο προσωπό σας, αφήστε τη να δράσει για μισή ώρα και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Θα δείτε αμέσως ότι η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο φωτεινή, τονωμένη και ξεκούραση.